Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Zákaz pochodu proti sionismu
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:36:29 ---A ted pro zmenu sprdnu vas, Vodniku. Kazdy, kdo jedna jinak, nez se vam libi, je dle vas komunista, bolsevik, zid nebo sionista. Zacinam (ne jen kvuli vam) penit. Krotte se !
--- Ukončit citaci ---
Tak pozor, to se musím ohradit!! Nikoho jsem tu pro jeho názory neoznačil (nota bene pejorativně) za "žida". Pokud někdo zastává sionism, je pojem "sionista" označení, nikoli nadávka někomu, kdo má jiný názor! (Ostatně jak je Vám známo, debatám o Israeli se pokud možno vyhýbám.) Pojem "bolševik" atd. používám souhrnně pro názory nedemokratické, totalitní. Persekuce za názor takovým totalitním postojem bezesporu je. Pokud Vás to uráží, navrhněte jiný termín - a nebo dokažte, že se mýlím já a že Vaše názory v rozporu s demokracií nejsou.
Nebo jsem snad označil např. Scooolieho za jeho opačný postoj k Iráku, Kosovu, potratům nebo homosexuálům za "bolševika"? "Žida"? A to jeho názory rovněž k té hranici směřují!
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 14:52:16 ---Tak pozor, to se musím ohradit!! Nikoho jsem tu pro jeho názory neoznačil (nota bene pejorativně) za "žida".
--- Ukončit citaci ---
Omlouvam se, vskutku jste tak neucinil.
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:43:21 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 13:54:35 ---...bydlím raději v Evropě, třebas tu nesmím založit nacistickou stranu nebo popírat holokaust. :D
--- Ukončit citaci ---
Hmm, a to byste opravdu chtel ? Nic vam nepodsouvam, jen se ptam, zda vam prave tohle vadi >:( ?
--- Ukončit citaci ---
Tentokrát jsem ten šmajlík nezapomněl! Ale netajím se s tím, že trestání popíračů považuju za nehoráznost. Bylo to taky malinko zlomyslné šťouchnutí směrem k Američanům, kteří brání demokracii s brokovnicí v ruce místo toho, aby si upravili legislativu. Ale což, je to jejich země, jen já tam s nimi nemusím bydlet...
martindeporres:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:41:01 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 13:54:35 ---Já se zase o Hitlera tak nezajímám, ale pokud chtěl původně vyhnat Židy na Madagaskar, aby tam měli svůj stát, tak bych dokonce řekl, že to byl svého druhu "sionista". ;)
--- Ukončit citaci ---
V tom pripade vas mohu povazovat za "sveho druhu" ignoranta ci neco horsiho ? Dokonce s vasim pozehnanim ?
--- Ukončit citaci ---
Opět vodníkova perla hodná vytesat do kamene, nebo dát to na hlavní stranu jako výrok dne. :D O.K. takže založím stranu která bude mít jeden z bodů v programu založení cikánského státu třeba na Špicberkách nebo v na ostrovech Tichomoří. Podle vodníkovy logiky budu označený za přítele cikánů. A dokážete si tu někdo představit ten celosvětový řev, kdyby s podobným řešením palestinské otázky přišel stát Izrael? Já tedy ne. No tak vodníku, vzpamatujte se! :D Viděl jste film Madagaskar 1 a 2? Zvířátka (lev, žirafa, tučnáci, hrošice, zebra) odsud utíkali a riskovali let s rozhašeným letadlem. A vy byste tuhle zemi izraelcům přál. A ještě něco. Píšete o "zvůli vrchnosti". Jak se to vyjadřujete o činnosti orgánů, jejichž struktura vzešla ze svobodných voleb? To jste demokrat? :D K demokracii taky patří, že příslušný orgán prostě rozhodně jinak, než si představuju. Můžu se odvolat, nebo si zanadávat, ale nesmím!!! postupovat proti rozhodnutí daného orgánu, dokud není vyšší instancí změněno. Tzn. pokud je shromáždění zakázáno, postup podle práva by byl ten, že se odvolám a dosáhnu-li změny uspořádám shromážnění v náhradním termínu. To se v Plzni tak nějak nestalo, že?
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 14:50:20 ---Mluvil jsem o "normalnim" narodnim state. Neni co dodat.
--- Ukončit citaci ---
Jenže druhořadé občanství v národnostním státě (i v tom nejnormálnějším) pro občany jiné národnosti vyplývá už z definice národnostního státu jako takové! Zatímco ve státě, který je definován jako občanský, mohou být ta práva upřena pouze ne-občanům.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi