Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Aj títo bránia Sion.

<< < (4/9) > >>

Scooolie:
Upřesňuji ty údaje - ovšem je to z Wikipedie

Podle sčítání z roku 1991 v BaH žilo 44 % Bosňáků (kteří se tehdy přihlásili jako Muslimové), 31 % Srbů a 17 % Chorvatů; dalších 6 % lidí se deklarovalo jako Jugoslávci. Náboženské rozdělení kopírovalo etnické: 88 % Chorvatů jsou katolíci, přes 90 % Bosňáků jsou muslimové a 99 % Srbů jsou pravoslavní.

Statistické informace se od té doby velmi změnily, jelikož během občanské války z let 1992 ? 1995 zahynulo dle odhadů 100 000 obyvatel země (z toho 70 % Bosňáků, 25 % Srbů a 5 % Chorvatů), skoro polovina obyvatelstva byla přesídlena, a to jak v rámci země, tak i do zahraničí.

Podle údajů americké agentury CIA z roku 2000 žilo v Bosně a Hercegovině 52 % Bosňáků, 34,1 % Srbů, 12,3 % Chorvatů a 0,6 % ostatních.

nillbert:

--- Citace: Scooolie kdy  7. Června 2007, 20:10:26 ---....srbský dobytek ve Srebrenici.....povraždili nemocné v nemocnici jako srbská zvěř ve Vukovaru.....Zakládali vyhlazovací tábory, znásilňovaly ženy z "nepřátelského etnika" a párali jim břicha jako Arkan

--- Ukončit citaci ---

Nechtěl by ses uklidnit? Vo co ti de prosim tě? To se mě jako snažíš vytočit?

Scooolie:
Nesnažím. Prostě nemám rád, když někdo obdivuje genocidní chování - takže nesnáším obdiv k německým nacistům, ustašovcům, četnikům, bolševikům, tureckým mladoturkům, Srbům v Bosně, atd.

Prostě mě obdiv k těmhle hnutím zvedá ze židle. Miloševič je u mě na stejné úrovni jako Pol Pot, Stalin, Hitler nebo Arafát.

karaitecz:

--- Citace: Scooolie kdy  7. Června 2007, 19:57:16 ---
--- Citace: karaitecz kdy  7. Června 2007, 17:19:11 ---Byli to Bosnaci kdo prohlasili ze zavedou v Bosne saria, a to byl duvod pro Srbove zacali podporovat Milosevice

--- Ukončit citaci ---

A jak by asi šaria zavedli, když jich bylo 40 %, Srbů přes 30 a Chorvatů zbytek? A navíc většina Muslimů i dnes islám odmítá a má k němu asi stejný vztah jako Šulamit Aloni k judaismu..

--- Ukončit citaci ---
Na zavedeni Sarii neni nutna muslimska vetsina.

nillbert:
kde tady kdo obdivoval nějaký genocidní chování?! ty sis dal nějakou drogu nebo co?!

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi