Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Byl Ježíš levičák? Uměl Jan Tleskač jezdit na kole?
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 10. Února 2009, 18:37:01 ---Já nadsázku chápu, ale nechápu, proč se říká vtip,který se netýká tématu...
--- Ukončit citaci ---
Ja jsem to rikal, ja jsem to rikal, muzik, nic nechape, ani ocividnou spojitost... Inu, pravicak.
--- Citovat ---Pravičáci jsou seriozní lidé.
--- Ukončit citaci ---
Kuc kuc kuc, ted mi se slzou zaskocilo. Ovsem nebudu pausalizovat, neodsoudim vsechny pravicaky smahem, protoze par (ale ani Avraham by to mnozstvi neukecal !) serioznich pravicaku znam.
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 10. Února 2009, 21:18:43 --- ;D ;D
Né, já nechci být levičákem. Néé, nechcííí >:D Levičáci smrdí, pijou nejlacinější samohonku a přijdou do pekla >:D
--- Ukončit citaci ---
Tsss... Skoda slov a olova, smrduty oposume >:D Nez byt pravicak, to radeji prejdu na Svetlou stranu Sily :o
Scooolie:
Typické. Zatímco pravičák se modlí k Bohu, levice k nějaké Síle >:D
Vodník:
--- Citace: Scooolie kdy 10. Února 2009, 23:56:26 ---Nebyl. Sázel na osobní zodpovědnost,
--- Ukončit citaci ---
Kdepak! To je jen jedna stránka věci. Nezasloužená milost je něco, co pravicový mozek do smrti nepochopí! Jak ten komouš mohl dát stejnou mzdu dělníkovi, který dřel na vinici celý den a tomu, který tam makal jednu hodinu??!! :o To je levičáctví, podpora flinků a znevažování práce motivovaných, iniciativních, podnikavých a pilných individualit!!! (<- taky "superkřesťanský" termín! Otcové říkají, že "ke spáse kráčí člověk ve společenství s ostatními, do zatracení sám").
eleazar:
--- Citace: Vodník kdy 11. Února 2009, 01:02:52 ---
--- Citace: Scooolie kdy 10. Února 2009, 23:56:26 ---Nebyl. Sázel na osobní zodpovědnost,
--- Ukončit citaci ---
Kdepak! To je jen jedna stránka věci. Nezasloužená milost je něco, co pravicový mozek do smrti nepochopí! Jak ten komouš mohl dát stejnou mzdu dělníkovi, který dřel na vinici celý den a tomu, který tam makal jednu hodinu??!! :o To je levičáctví, podpora flinků a znevažování práce motivovaných, iniciativních, podnikavých a pilných individualit!!! (<- taky "superkřesťanský" termín! Otcové říkají, že "ke spáse kráčí člověk ve společenství s ostatními, do zatracení sám").
--- Ukončit citaci ---
Také si myslím, že Ježíš je politicky nalevo od středu. Pravicových či středových myšlenek má ve svém programu pomálu, jestli vůbec jaké. A to spíš než pravicové jsou to myšlenky autoritářské - takže levice, rozhodně neliberální.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi