Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Byl Ježíš levičák? Uměl Jan Tleskač jezdit na kole?
Vader:
;D ;D ;D ;D
To Mr. Vodnik : jak rikate, nesli prvky obou ideologii, ale co obcasnik Tam-Tam ? Nemeli z nej az nehorazny zisk ? Proc jej nesirili altruisticky bez poplatku. Obavam se, ze at byli co byli, vyrostli z nich pravicaci. Tedy krom Jindry, ktery si nechal zmenit jmeno na Indra.
Vodník:
--- Citace: lechem kdy 12. Února 2009, 15:34:54 ---Rychlošípáci určitě v sobotu drželi šábes. Potom mohli v neděli na výpravu do Stínadel.
--- Ukončit citaci ---
Houbeles! Tehdy se v neděli makalo/chodilo do školy! (já to ještě pamatuju!). A jak byly nějaké svátky, hned jeli na vícedenní výpravu (velikonoční, svatodušní).
lechem:
Makalo se /chodilo do školy/ v sobotu, né v neděli. Já to taky pamatuju!
Vader:
--- Citace: lechem kdy 12. Února 2009, 15:41:26 ---Makalo se /chodilo do školy/ v sobotu, né v neděli. Já to taky pamatuju!
--- Ukončit citaci ---
Jojo, taky pamatuju, sice uz ne pravidelne, ale byly to ony nenavidene "pracovni soboty".
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 12. Února 2009, 15:37:57 --- ;D ;D ;D ;D
To Mr. Vodnik : jak rikate, nesli prvky obou ideologii, ale co obcasnik Tam-Tam ? Nemeli z nej az nehorazny zisk ? Proc jej nesirili altruisticky bez poplatku. Obavam se, ze at byli co byli, vyrostli z nich pravicaci. Tedy krom Jindry, ktery si nechal zmenit jmeno na Indra.
--- Ukončit citaci ---
Jasně - Tam Tam byl typicky maloburžoasní počin. Ale někdy se spolu dělili jako praví kommunisti!
Ad lechem/Vader: jasně, v sobotu, to byl překlep. Já pamatuju ještě každou sobotu a jaký to byl úlet, když každá sudá byla volná!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi