Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Koho byste volili? BLESKOVKA
zoom:
Možná, že je něco víc než hubatý populista a proto je Uzi Landau u něho. Já osobně si myslím, že Uzi Landau není někdo, kdo by se nechal jen tak zblbnout. A kromě toho oba jsou odchovanci Likudu v jeho nejlepších dobách.
eleazar:
--- Citace: zoom kdy 22. Února 2009, 18:44:36 ---v projevech v ruštině slibuje občanské sňatky pro židy, kteří mohou klidně jít na rabinát, ale nechtějí.
--- Ukončit citaci ---
Patřil bych do této skupiny :P
--- Citace: zoom kdy 22. Února 2009, 18:44:36 ---Nejhorší je ten abychom tak řekli jazykový problém. Co se týká těch seznamů, v ortodoxních kruzích už to stejně funguje.
--- Ukončit citaci ---
Rozveďte prosím ten "jazykový problém".
--- Citace: zoom kdy 22. Února 2009, 18:44:36 ---Co se týká těch seznamů, v ortodoxních kruzích už to stejně funguje.
--- Ukončit citaci ---
V orotdoxních kruzích už to došlo dále, než že se reformní a méně ortodoxní konverze neuznávají?
Vader:
--- Citace: eleazar kdy 22. Února 2009, 19:34:48 ---
--- Citace: zoom kdy 22. Února 2009, 18:44:36 ---v projevech v ruštině slibuje občanské sňatky pro židy, kteří mohou klidně jít na rabinát, ale nechtějí.
--- Ukončit citaci ---
--- Ukončit citaci ---
To bude tim, ze nejste zid, ac se za nej neustale a velmi zoufale snazite vydavat.
eleazar:
--- Citace: Vader kdy 22. Února 2009, 19:37:30 ---
--- Citace: eleazar kdy 22. Února 2009, 19:34:48 ---
--- Ukončit citaci ---
--- Ukončit citaci ---
To bude tim, ze nejste zid, ac se za nej neustale a velmi zoufale snazite vydavat.
--- Ukončit citaci ---
Omyl prosím, můj postoj nepramení z pragmatismu, že bych takto nemohl být odddán.
Mezi námi, nemyslím si, že by mě nějaký izraelský "báťuška" neoddal, když by přišlo na lámání chleba. ;)
Ale proto, že jsem a priori proti náboženským sňatkům a podobnému vměšování se židovských či křesťanských institucí do života rodin.
Scooolie:
--- Citace: zoom kdy 22. Února 2009, 19:32:54 ---Možná, že je něco víc než hubatý populista a proto je Uzi Landau u něho. Já osobně si myslím, že Uzi Landau není někdo, kdo by se nechal jen tak zblbnout. A kromě toho oba jsou odchovanci Likudu v jeho nejlepších dobách.
--- Ukončit citaci ---
Ten Uzi Landau je mi také záhadou. Ale mám spíš pocit, že on je u Liebermana proto, že je rozčarován u Likudu. Což mi budeme také, jen co Bibi sestaví vládu. Poté, co Bibi vybral pravicové hlasy, otočí vládu ostře doleva, jako kdysi Šaron.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi