Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Koho byste volili? BLESKOVKA

<< < (27/37) > >>

zoom:
Tedy Vy jste tomu dal. Přeji každé ženě naplnění jejího mateřství. O lesbických vztazích Tóra nemluví (žena nemá povinnost plození) takže up to her ... I když nějaké problémy by se tam asi našly. Ale otázka, nemohla si najít jinž job? Treba pravnička nebo doktorka, proč ausgerechnet rabín. skutečně s Vami soulasím, že raději ne. Ale mám jen otázečku, jak to souvisi s izr. volbami?

Jeden citát Simona Perese: Opustím politiku, až bude dosaženo míru. - patrně si chce zajistit nesmrtelnost.

lechem:
To jen k té výše zmíněné diskriminaci, kdo je rodina a kdo už není.

Lechem

zoom:
:) Zapoměla jsem, že je tady v Izraeli týden rodiny. No rodina už to není. Já si myslím,  že ani dva homosexuálové nejsou rodina. Podle židovského zákona je rodina žena a muž a pak děti.

lechem:
Souhlasím, rodina to není. Ale pokud řádně vychovávají příštího daňového poplatníka, měli by mít nároky na přídavky a všechno co s tím souvisí.

Lechem

Vader:

--- Citace: lechem kdy 24. Února 2009, 12:05:34 ---Souhlasím, rodina to není. Ale (homosexualove) pokud řádně vychovávají příštího daňového poplatníka, měli by mít nároky na přídavky a všechno co s tím souvisí.
Lechem

--- Ukončit citaci ---

Ach jo, zas ta ekonomika. Divite se pak jeste nekdo, jak se prave dnes omila tema penize (mamon) vs. tradicni hodnoty ? Mne to prijde uhozene. Pedofil bude zit s 10 letou, ta rekneme jeste v "mladem veku" 11 ci 12 otehotni (a JE to biologicky mozne) a privede na svet danoveho poplatnika. Je to v poradku ? Danovy poplatnik je vse, co chceme od rodiny ? Fajn, jdu si nabrnknout nejakou osmicku, ty ctyri roky to s ni nejak preziju a pak bude CNB stastna...  >:( >:(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi