Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Koho byste volili? BLESKOVKA

<< < (26/37) > >>

zoom:
Vader vyborne. Ty hebrejske poznamky byly jen technickeho razu, proto jsem je z titulu ktery jste mi laskave propujcili, smazala.

Jinak k tematu, dnes slibuji novi poslanci v Knesetu vernost- nepisu cemu anebo komu, ale mam na to svuj nazor, ktereho se sama bojim, takze ho zde neuvedu.

Vader:

--- Citace: zoom kdy 24. Února 2009, 08:37:55 ---Ty hebrejske poznamky byly jen technickeho razu, proto jsem je z titulu ktery jste mi laskave propujcili, smazala.

--- Ukončit citaci ---

Ja vam dekuji, a prave z titulu, ktery vam pravem patri mazte co libo. Nebo editujte. Samo sebou jak jen vam to vase pracovni vytizeni dovoli. Budu sem muset propasovat nejakeho smajlika s kytkou.

--- Citovat ---Jinak k tematu, dnes slibuji novi poslanci v Knesetu vernost- nepisu cemu anebo komu, ale mam na to svuj nazor, ktereho se sama bojim, takze ho zde neuvedu.

--- Ukončit citaci ---

Madam, vy me desite. Protoze jestli si myslite to co ja, tak to neni dobre... Budete nas aktualne informovat, prihodi-li se neco pozoruhodneho ?

zoom:
to mate na mysli takovy ten report typu, poslankyne XY měla na sobě béžový kostým zakoupený v butiku šmrc dolar zatimco manželka pana XX by se dala klasifikovat jako nejhůře oblečená žena roku. Dětičky poslance Bž se štouraly v nose a dědešek nejmladší poslankyně uronil slzu dojetí? O ničem jiném to tam nebude.
Snad pikanterie - Lieberman si nasadil  (po schuzce s poslanci ŠAS ji zase sundal) kipu a pravil že občanské svatby nebudou. To není vtip, je fakt - foto a članek v redakci  >:D. Přeji pěkný den. ¨

Vader:
Velmi dekuji, takove veci jsem mel prave na mysli. Tedy Liebermana, ne slzy ronivsiho dedecka. Taky by to mohl byt krokodyl, ackoliv biologicky je toto rceni nesmyslem, neb krokodyl slz neroni.

lechem:
Zdravím,

jeden pohled osobního rázu.

Když se dočtu o těhotné lesbické rabínce, lezou mi v tu chvíli oči z důlků a říkám si, že tohle už je pro mě nekašer kafe.
Ale stejně musím na druhou stranu připustit, že homosexuální páry budou pro výchovu osvojeného děcka (o přírůstky se starají holky z E50) vždy lepšími mámotátami, než děcák. Nemyslím si, že takto vychovávané děti musí nutně přejímat do svého budoucího života model rodiny ve které vyrůstaly.

To flamewar: ráno jsem si skočil do papírnictví pro třásně a jdu fandit na tribuny :D

Lechem

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi