Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Koho byste volili? BLESKOVKA
Jicchak:
Odstranil jsem svůj příspěvěk, domnívám se že byl na místě nicméně mám úctu k jistým lidem, případy které jsem v uvedeném příspěvku uvedl jsou případy na něž jsem byl osobně dotázán úpřímnými tazateli. Jinými slovy vztah dvou lidí bez jistého posvěcení je o ničem, lidská společnost se hemží úchylkami kterým dotyční též mohou říkat láska, nicméně skutečná láska se odvíjí pouze na základě jistých hodnot a ty bez onoho posvěcení nelze dosáhnout. Selhání samozřejmě může dojít i při tomto posvěcení ale proč učinit z krásného vztahu rovnou selhání a alespoň se nepokusit?
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 06:55:59 ---
--- Citace: Vodník kdy 22. Února 2009, 20:26:55 ---
--- Citovat ---A co zoofilie, když se s ovečkou má pan Novák rád? Není to diskriminace, že tohle stát neuznává?
--- Ukončit citaci ---
Ale no tak! Mluvíme o lidech, schopných úsudku. Ne o ovečkách, dětech nebo sochách.
--- Ukončit citaci ---
Ale no tak, dobre vite, ze sexualni preference nesouvisi s usudkem ani inteligenci. Jak jinak byste vysvetlil profesora filozofie, ktery je na deticky?
--- Ukončit citaci ---
Já nemluvím o panu Novákovi, ať už je filosofem nebo metařem. Mluvím o konsensuálním sexu, který může proběhnout jen mezi dvěma dospělými lidmi. Ne mezi panem Novákem a dítětem, ne mezi panem Novákem a ovečkou. Polopaticky: samozřejmě by mne v životě nenapadlo uvažovat o legalisaci pedofilie nebo zoofilie, jak mi Scooolie nabízí.
Vodník:
Scooolie: je to otázka míry a hranic. Myslím, že v principech jsme za jedno, ale lišíme se v jejich applikaci. Já si myslím, že se nejedná o zvýhodnění (v tomto případě např. homosexuálního páru), nýbrž o odstranění diskriminace tohoto páru, což není totéž. Jestliže byste nechal homosexuály, "ať si spolu v soukromí klidně žijou", ale nezabezpečil jim takové záležitosti, jako dědictví, důchod (i vdovský) atd., tak je prostě v klidu nenecháváte, je mi líto, ale diskriminujete je - za to, že se narodili tak, jak se narodili.
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 13:26:26 ---Scooolie: je to otázka míry a hranic. Myslím, že v principech jsme za jedno, ale lišíme se v jejich applikaci. Já si myslím, že se nejedná o zvýhodnění (v tomto případě např. homosexuálního páru), nýbrž o odstranění diskriminace tohoto páru, což není totéž. Jestliže byste nechal homosexuály, "ať si spolu v soukromí klidně žijou", ale nezabezpečil jim takové záležitosti, jako dědictví, důchod (i vdovský) atd., tak je prostě v klidu nenecháváte, je mi líto, ale diskriminujete je - za to, že se narodili tak, jak se narodili.
--- Ukončit citaci ---
OMG a kdyz spolu bude zit bratr, sestra a teta, tak jim taky date duchod, davky, dedictvi a vasi duchovni podporu ? A kdyz ne, bude to diskriminace ?
A ja chci vsechny ctyri svoje sestrenice !!! Hned mi to povolte a dejte mi vyhody...
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 23. Února 2009, 15:34:53 ---
--- Citace: Vodník kdy 23. Února 2009, 13:26:26 ---Scooolie: je to otázka míry a hranic. Myslím, že v principech jsme za jedno, ale lišíme se v jejich applikaci. Já si myslím, že se nejedná o zvýhodnění (v tomto případě např. homosexuálního páru), nýbrž o odstranění diskriminace tohoto páru, což není totéž. Jestliže byste nechal homosexuály, "ať si spolu v soukromí klidně žijou", ale nezabezpečil jim takové záležitosti, jako dědictví, důchod (i vdovský) atd., tak je prostě v klidu nenecháváte, je mi líto, ale diskriminujete je - za to, že se narodili tak, jak se narodili.
--- Ukončit citaci ---
OMG a kdyz spolu bude zit bratr, sestra a teta, tak jim taky date duchod, davky, dedictvi a vasi duchovni podporu ? A kdyz ne, bude to diskriminace ?
A ja chci vsechny ctyri svoje sestrenice !!! Hned mi to povolte a dejte mi vyhody...
--- Ukončit citaci ---
Nevím, jestli je soužití se sestrou/tetou legální. Bylo by třeba zjistit, od kterého stupně jsou příbuzenské svazky povoleny. Homosexuální soužití legální je, nedá se nic dělat.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi