Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Míra sekularizace v Izraeli

<< < (7/13) > >>

Vader:
Love Parade je jen jmeno, nic vic, stejne jako na Apokalypse nejezdi mnozstvi straslivych jezdcu na konich, ba ani na motorkach.
"Love" je prave to, o cem jsem psal - nikomu nevadi, ze vedle Nemce hopsa Polak, nebo treba "nigga" ci "sikmoocko".

zoom:
Vader, ted jsem pochopila, Vy moc dobre vite o co jde a tak trochu jste si zaprovokoval, a ja jsem na to nemohla neskocit. Ale jen tak mezi nami, myslite si drogy - tak trochu a obleceni - tak trochu o textech pisni nemluve,  jsou slucitelne s zidovskym pojetim etiky? Svoji toleranci k jinym narodum prece mohu dat najevo i trochu jinak.

eleazar:
Gn 1,12 Země vydala zeleň: rozmanité druhy bylin, které se rozmnožují semeny, a rozmanité druhy stromoví, které nese plody se semeny. Bůh viděl, že to je dobré.

Ex 15,25 Hospodin mu ukázal dřevo. Když je hodil do vody, voda zesládla.

Sír 38,4-5 Hospodin stvořil léčivé byliny ze země a rozumný člověk se jich neodříká. Což nezesládla voda dřevem, aby byla poznána jeho síla?

sad:
Tak ted se to provalilo... eleazare, Vy jste rastafarian :)

Vazena Zoom,
o textech neni skutecne treba mluvit, vetsina tanecni hudby totiz nepracuje se slovy.

Preju hezky den.

Vader:

--- Citace: zoom kdy  9. Února 2009, 07:04:44 ---Ale jen tak mezi nami, myslite si drogy - tak trochu a obleceni - tak trochu o textech pisni nemluve,  jsou slucitelne s zidovskym pojetim etiky? Svoji toleranci k jinym narodum prece mohu dat najevo i trochu jinak.

--- Ukončit citaci ---

Drogy jiste ne. O obleceni se da spekulovat, kde je ta hranice. Texty, jak spravne poznamenala Sad, vetsinou absentuji. Osobne jsem se drzel za soundsystemem PVD, takze k textum nemam nejmensich vyhrad (anzto nebyly). Toleranci k jinym narodum jiste muzu vyjadrit naposto odlisnym zpusobem; treba prijet do Vidne a zarvat megafonem, ze mi Rakusaci nevadi  ;) Tady jde o oslavu a radost z muziky, kterou sdili lide ruznych narodnosti, jazyku, barvy kuze a vlasu (ci bez vlasu). Proste festival radosti a hopsani. LP je jen nazev, stejne jako treba festival Mayday. Tezko predpokladat, ze na Mayday budou jen piloti ci pasaseri, kteri prezili problematcky let  :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi