Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Míra sekularizace v Izraeli

<< < (4/13) > >>

Vader:
Zoom, ve vsi ucte, vite vy co vubec Love Parade je ? Byla jste na nejake ? Nepletete si ji s nejakou formou Gay Parade ? Mate za to, ze Scoooliem predkladane fotky jsou fotky typickych divek na LP ? Neplette si dancerky na mobilnich soundsystemech s beznymi ucastniky. A propos, zapomnel jsem dodat, ze jsem na LP 2000 v Berline byl.
BTW Kral David byl pri privazeni Aron HaKodes taky nepochybne decentne oblecen a choval se s dustojnosti krale, neni-liz pravda ? Neprojevil radost hnutim brvy, ze ?

zoom:
Jak byl oblecen kral David, nevime, ale předpokládám, že neměl šortky a nátělník. Co jste Vader napsal je trochu nevkusne. Pravidla cudnosti v obelečení, chování a celkovém projevu jsou jasně dána a nejsou zase tak těžká k pochopení a hlavně zdůvodnění. Jinak již název love parade je zavadejici. Správná love parade je napriklad návštěva nemocných anebo pomoc chudým a jak jistě víte k tomu není třeba jet do Berlína a flákat se po ulicích. Ale člověk může  zůstat ve své rodné vísce a udělat víc.

Vader:

--- Citace: zoom kdy  8. Února 2009, 07:10:57 ---Co jste Vader napsal je trochu nevkusne.

--- Ukončit citaci ---

Co konkretne z mych vyroku je nevkusne ?

zoom:
Kral David byl pri privazeni Aron HaKodes taky nepochybne decentne oblecen a choval se s dustojnosti krale, neni-liz pravda ?
ASI JSEM TO SPATNE POCHOPILA SORRY

eleazar:

--- Citace: zoom kdy  8. Února 2009, 07:10:57 ---Pravidla cudnosti v obelečení, chování a celkovém projevu jsou jasně dána

--- Ukončit citaci ---
Dejte prosím odkaz na Tenach.

--- Citace: zoom kdy  8. Února 2009, 07:10:57 ---Jinak již název love parade je zavadejici. Správná love parade je napriklad návštěva nemocných

--- Ukončit citaci ---
Naprostý souhlas

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi