Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Sedm knih Mojžíšových??
Samuel:
Pokud by pravopisná chyba byla jediným měřítkem zfalšované informace, pak pravděpodobně většina Vašich dosavadních příspěvků na tomto fóru je zfalšována :)
Scooolie:
--- Citace: Mikael kdy 31. Ledna 2009, 20:18:05 ---Ani nevím...umí Zástěra hebrejsky?
--- Ukončit citaci ---
Zajímavá řečnická otázka. Jak si na ni odpovíte? Umíte hebrejsky? :D
Mikael:
Přiznám se, že nepíšu všemi deseti, ale i tak rychle dvěma prsty...navíc si to po sobě v tom cukuletu po sobě nekontroluji...nejsou to chyby pravopisné nýbrž bych je nazval chyby překlapné...hebrejsky neumím, věřím ,že čeština bude planetárním jazykem, pokud mám použít svůj sci-fi humor...
Vader:
--- Citace: Mikael kdy 31. Ledna 2009, 20:18:05 ---Já vím jen o tom zfalšovaném nápisu ve Velké pyramidě, která obsahuje pravopisnou chybu coby důkaz toho, že nápis CHeops pochází z knihy z 19. století...že ta pyramida je mnohem, mnohem starší...pamatuje patriarchu Henocha...
--- Ukončit citaci ---
LOL, vyklubal se z vas egyptolog. Nu, povezte mi, v cem je prevratna Wenisova pyramida (napoveda : o dynastii pozdeji) narozdil od pyramid starsich (a vetsich) ? A kdyz uz to tak bravurne zvladate, napiste mi alespon "Cheopsovo" jmeno sem pomoci unicode; to ze je Cheops recka zkomolenina jeho jmena samo sebou vite... Jo, ten preklep mi radeji napiste taky, strasne by me zajimalo, jak se v determinativech dela pravopisna chyba ;D Nebo ze by to bylo v hlaskovych hieroglyfech ? Nevadi, sem s tim, Dr. Vernernovi to muzete poslat taky, bude ricet blahem ;)
Mikael:
To, že je věda dnešním náboženstvím znamená toliko, že také tak jako každé náboženství, mocenské uskupení se snaží manipulovat vědomím lidí...proto ty každodenní výsledky průzkumů a vědeckých objevů toho typu že např. žena je bytostí nemonogamní a podobné bláboly, které mají za cíl ÚČINNĚ!!!manipulovat a masově rozkládat morálku/a tím i lidi rozdělovat proti sobě,čímž se pak lépe ovládají...!/. Jděme tedy od pouhého dětinského slovíčkaření k principu: JAKÝ BY MĚLA DNEŠNÍ VĚDA ZÁJEM FALŠOVAT A ZATAJOVAT ZJIŠTĚNÍ, ŽE VELKÁ PYRAMIDA pamatuje nějakou již beze stopy zaniklou civilizaci?...Lidé by se jednoduše řečeno začali pídit po tom,PROČ ZCELA ZANIKLA CIVILIZACE, KTERÁ BYLA TECHNICKY VYSPĚLEJŠÍ NEŽ TA DNEŠNÍ/nelze dodnes vysvětlit, jak byla postavena../???NEHROZÍ TEDY TÍM SPÍŠE, ŽE ZANIKNE TA NAŠE DNEŠNÍ? NECHTĚLI BY PAK LIDÉ NĚCO UDĚLAT S TÍM, KAM SMĚŘUJEME- /K SEBEZNIČENÍ/..?Co tedy teprve, kdyby lidstvo poznalo, že konec může být zcela nečekaný a beze stop...tedy na dně oceánů...a nové kontinenty z bývalého dna zase ven...tzv. očista...TOTO LIDSTVO JE NELIDSKY MANIPULOVÁNO, OVLÁDÁNO,OTUPOVÁNO, OBELHÁVÁNO A OKRÁDÁNO...ZEJMÉNA PAK PŘÍŠTÍ GENERACE...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi