Stejně mě fascinuje, že muslimové Ježíše uznávají alespoň jako jednoho z proroků, zatímco Židé....není to výraz špatného svědomí? A jak se Židovská obec staví k oněm veršům ze žalmů Davidových, kde je přesně popisováno ono...probodli moje ruce, losují o můj oděv...Bože odpust jim atd...?Je to shoda náhod? Jak mohl rabín Sidon říct, že se mu TO nepovedlo? Co když zasvětil a zaslíbeně spasil tisíce židů, kteří se však jeho následováním protivili velmocenskému Velechrámu /obdobou je Vatilkán/ a proto byl Ježíš i s nimi jaksi proklat a vymazán z historie, tak jako to dělali i katolíci? Co kdyby se dnes ten Druhý příchod dle křesťanů a Mesiáš dle Židů objevil? Podle dnešních mystiků- /proroci totiž nevyhynuli jaksi se starověkem podobně, jako je Bůh věčný.../ podle dněšních osvícených vidců, žije dnes již na našem ůzemí a dle jiných zdrojů jsou Češi ,,noví Židé", neboť mají za úkol připravit podmínky pro onoho a v přechodu do Nové doby po konci věků...ve vstupu do vyšší planetární vibrace se právě čisté jádro Čechů/spíše nezkažené ženy a jejich děti/ budou základem pro nové lidstvo...toto je soubor z několika pojetí toho, jak bylo prozřetelností vyřešeno přežití lidského druhu i po kataklizmatu způsobeném lidmi-atomovou válkou, která se nyní velmi pilně připravuje- bohužel..otázkou jen je, zdali vypukne na dálném, či blízkém východě...Ježíš řekl: A moje lepší děti budou vzaty v oné době do nebes jakoby na křídlech andělských /stejným způsobem například opustil pustinu tohoto světa Eliáš...onen ohnivý vůz...