Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Benedikt XVI a Bratrstvo Pia X
Vodník:
--- Citace: petahyah kdy 29. Ledna 2009, 23:29:13 ---Podobně tomu bude i v Evropě, poměrně velká část lidí dobrovolně konvertuje (alespoň formálně),
--- Ukončit citaci ---
Tak v Česku bezpochyby! Jak jsme psali už dávno, Neff bude řídit Neviditelného velblouda a jeho sekta se přebarví na zeleno stejně snadno, jako se rudí přebarvili na modro... 8)
--- Citovat ---muslimové budou díky vysoké imigraci a vysoké natalitě tvořit většinu, ale pochybuji že budou chtít zavadět šaríju ;D >:D Nemuslimové určitě nevymizí a nebudou vyvražděni >:D
--- Ukončit citaci ---
Jsem téhož názoru. Pokud by docházelo k rozsáhlé cílené likvidaci nemuslimů, bylo by to bezprecedentní historické novum.
Vodník:
--- Citace: Scooolie kdy 29. Ledna 2009, 23:42:19 ---Já neříkám, že muslimská náboženská morálka je vzor k následování. Jen říkám, že v některých aspektech je lepší než morálka současné sekulární evropské společnosti.
Svoboda vyznání je naopak nepochybně velice cenný přínos moderní evropské civilizace.
--- Ukončit citaci ---
Ano, o tom byl ten můj článek. Je to lepší nejen co se potratů týče, i když Elazar tvrdí, že potajmu to tam taky všechno kvete (nebylo by divu: zkažený duch doby je nemůže nezasáhnout). Jejich společenská morálka při zachování evropského výdobytku náboženské svobody - to by mohlo představovat poměrně příznivou kombinaci. Takový "eurochalífát" by mně osobně vyhovoval rozhodně víc než severozápad USA... ;)
Zina:
Vodníku problém je,že né všichni se tak snadno nebarví.
sad:
Drazi pratele,
dobre vite, ze vuci muslimum nechovam zast a jsem si vedoma jistych podobnosti mezi zidovstvim a islamem; zaroven se vsak nezrikam moderni demokracie. Otazky, ktere zde nastolil predevsim Scooolie a Vodnik, jsou zajiste velmi závažné, nicmene kazdy si je musi vyresit sam za sebe. Zadny diktat (byt motivovany sebelepsimi umysly) nepomuze.
Dobrou noc vsem.
achab:
B*H
Jen jestli tu konfesně zaslepeni nezaměňujeme pojmy *morálka a *klubový morální kodex. Ono je to jako se Vznešeným. Buď je jen Jeden, anebo jejich a náš. xi xi xi.
A je-li tóra něčeho plničká, tak právě té Jeho morálky...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi