Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Benedikt XVI a Bratrstvo Pia X
cinik:
--- Citace: Vodník kdy 8. Února 2009, 12:44:06 ---
Na tenhle podivuhodný příspěvek už reagoval Scooolie. Zatímco první odstavec jsou propagandistické nesmysly, že zůstává rozum stát, s druhým stejně jako Scooolie naprosto souhlasím.
--- Ukončit citaci ---
Pokud považujete výsledky jugoslávských sčítání lidu za propagandistické nesmysly, tak se obávám, že Vám nemohu pomoci. Zhruba ta samá čísla udává i srbská wikipedie:
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%B0_%D0%B8_%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D1%85%D0%B8%D1%98%D0%B5
Já chápu, že stránky pravoslavných prosrbských fanatiků udávají zcela jiná čísla, ovšem obávám se, že to je jejich chyba a pokud chcete dojít k rozumným údajům, musíte je hledat jinde.
Vodník:
--- Citace: cinik kdy 8. Února 2009, 13:01:52 ---Pokud považujete výsledky jugoslávských sčítání lidu za propagandistické nesmysly, tak se obávám, že Vám nemohu pomoci.
--- Ukončit citaci ---
Ne. Nepovažuju žádná statistická numera za dostačující, natož odpovídající popis situace.
--- Citovat ---Já chápu, že stránky pravoslavných prosrbských fanatiků udávají zcela jiná čísla, ovšem obávám se, že to je jejich chyba a pokud chcete dojít k rozumným údajům, musíte je hledat jinde.
--- Ukončit citaci ---
Nikoli. V 90. letech jsem neměl internet, byl jsem stejně jako Vy odkázán na prolhaná massmedia, nicméně jsem asi dával lepší pozor než Vy. A po r. 2000 existuje už tolik důkazů o jejich prolhanosti, že ani pro ty, kteří to neprokoukli tehdy, už dnes není omluva. Jistě, třeba na to nemáte čas, nezajímá Vás to tolik - o.k., ale pak o tom nic nepiště.
eleazar:
--- Citace: cinik kdy 8. Února 2009, 13:01:52 ---Já chápu, že stránky pravoslavných prosrbských fanatiků
--- Ukončit citaci ---
To myslíte nějaké konkrétní stránky, anebo jenom planně urážíte lidi, kteří s Vámi nesouhlasí?
cinik:
--- Citace: Vodník kdy 8. Února 2009, 13:14:16 ---Nikoli. V 90. letech jsem neměl internet, byl jsem stejně jako Vy odkázán na prolhaná massmedia, nicméně jsem asi dával lepší pozor než Vy. A po r. 2000 existuje už tolik důkazů o jejich prolhanosti, že ani pro ty, kteří to neprokoukli tehdy, už dnes není omluva. Jistě, třeba na to nemáte čas, nezajímá Vás to tolik - o.k., ale pak o tom nic nepiště.
--- Ukončit citaci ---
Víte, tohle nemá cenu. Vy si prostě cucáte z prstu (či berete ze stránek cucajících z prstu) nesmysly a tvrdíte, že ostatní lžou. Tvrďte si to dál. Diskutovat takovímto způsobem nemá smysl.
cinik:
--- Citace: eleazar kdy 8. Února 2009, 13:18:40 ---To myslíte nějaké konkrétní stránky, anebo jenom planně urážíte lidi, kteří s Vámi nesouhlasí?
--- Ukončit citaci ---
Nějaké takové stránky někdo cpal jako "seriozní zdroj" na wikipedii. Byly plné ikon, obrázků rozvalin a informací o tom, že Srbové měli v Kosovu většinu až do WW2. Zdroje nula a důvěryhodnost minus nekonečno.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi