Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Benedikt XVI a Bratrstvo Pia X

(1/50) > >>

sad:
Dne 21. 1. 2009, zrusil Josef Ratzinger exkomunikaci nekolika biskupu, kteri jsou cleny Bratrstva Pia X; coz by nebyla prilis zajimava zprava, kdyby zakladatelem zmineneho Bratrstva nebyl Marcel Lefebvre...
Vyse uvedeni biskupove tudiz neuznavaji zavery II Vatikanskeho koncilu; nekteri z nich zastavaji a siri otevrene protizidovske nazory (predevsim teologicke povahy), nekteri neuznavaji existenci plynovych komor a sho'a vubec (konkretne napr. biskup Richard Williamson).

Dost me to desi, ale vlasne neprekvapuje...

Hezky den vsem.

daniel lehotsky:
Vidim,ze ,,verchusska",jemne povedane,,pobludila"nielen na Slovensku,ale aj inde.posledna perla od biskupa Tondru,ze Tiso ma pamatnik v Izraeli,vie niekto o niecom takom?

Vader:

--- Citace: daniel lehotsky kdy 25. Ledna 2009, 11:48:59 ---posledna perla od biskupa Tondru,ze Tiso ma pamatnik v Izraeli,vie niekto o niecom takom?

--- Ukončit citaci ---

Uz vice nez pred rokem jsem se na toto ptal mnoha lidi, prolezal dobove rocenky a podobne. S tim pomnikem se to IMHO ma jako s yettim - kdekdo o nem mluvi, ale nikdo ho nevidel.

zoom:
Dejte si googlu Jozef Tiso a Izrael, me se z nalezeneho zatocila hlava. Napr. casopis slovenskych nacionalistu, to je skutecne horor a maji tam take "zarucene informace o Izraeli" napr. Nidal Saleh. Ale o pomniku opravdu nic nevim, a netusim kdo by ho mohl postavit zrovna v Izraeli.

Vader:
Jojo, taky jsem z oslavovani toho tucnaka a vraha malem vrhnul. Nicmene ta Hlinkova sebranka zase jen zvani, ale nereknou ani misto, ani neukazou fotku. Uz od posledniho hledani jsem si jist, ze zadny pomnik tomu vrahovi v sutane v IL nestoji.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi