Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Překlepy

<< < (2/7) > >>

Vader:
Yane, jak prelozis slovo "leader" jinak nez jako "vudce" ? "Vedouci" zni pomerne komicky, jako vedouci uzenarstvi atd...

Yan:
V tomhle případu bych nepoužil jednoslovný výraz. V češtině tam prostě vůdce nesedí. To v češtině znamená něco úplně jiného. Co takhle (když se nelíbí vedoucí) šéf programu....

Scooolie:
Ne, já opravdu nejsem vůdcem tohoto webu. Mohl-li by snad být někdo u tohoto webu označen za vůdce, pak já tedy ne. Nicméně klidně beru, že jsem vůdce tohoto fóra - to je více méně pod mým palcem  ;D

Scooolie:

--- Citace: Yan kdy  2. Května 2007, 23:25:36 ---V tomhle případu bych nepoužil jednoslovný výraz. V češtině tam prostě vůdce nesedí. To v češtině znamená něco úplně jiného. Co takhle (když se nelíbí vedoucí) šéf programu....

--- Ukončit citaci ---

Che che. Takže Topolánek, volební leader ODS je co? Šéf programu?  :) Vedoucí ODS?  :D Nebo prostě volební vůdce ODS?

Yan:
Co je Topolánek je mi sdečně jedno. Ale o tom že je Eichmann vůdce jsem se dozvěděl až tady. Doteď jsem se domníval že to byl člověk který byl pověřen realizací konečného řešení židovské otázky. A ejhle on to byl vůdce.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi