Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Operace Lité olovo v Gaze - FOTOGRAFIE
Yan:
--- Citace: Tomsik kdy 15. Ledna 2009, 12:34:23 ---
--- Citace: Yan kdy 15. Ledna 2009, 07:44:19 ---Urště sedí popis u téhle fotografie https://eretz.cz/content/view/7756/125/ (článku)?..... já že ten vlevo vypadá jako Aškenázi (což myslím neni záložák).
PS: všim jsem si toho hned jak se to tam objevilo, ale až teď sem měl čas to sem napsat.
--- Ukončit citaci ---
Ano, to je velitel IDF Gabi Askenazi...
--- Ukončit citaci ---
Paní Radmilu nejspíš zmátla šedá barva jeho hrudního ochlupení ;D
Vader:
--- Citace: gvodrazka kdy 13. Ledna 2009, 08:45:28 --- ;)Nelíbí se mi, že jeden z miluim kouří - což neví, že cigarety zabíjejí ?!
--- Ukončit citaci ---
Nelibi se mi, ze spousta lidi pije kavu s mlekem. Coz nevi, ze kofein s laktozou prinejmensim skodi zdravi >:(
Vader:
--- Citace: zoom kdy 13. Ledna 2009, 16:07:51 ---To je tedy hlaska / o tom koureni :o Vader jiste oceni.
--- Ukončit citaci ---
Neocenim. Ani jako hloupy vtip. Osobne ten komentar hodnotim jako.... Nechme to byt, nechci se Gugiho dotknout, mam ho rad.
Ale az pujde do valky, jeste rad si stres odreaguje cigarem nebo doutnikem...
zoom:
No Vader jak zname Gugiho, tak jiste myslel na to, ze kdyz clovek kouri, tak jeho pozornost muze byt snizena. Jako pri tom kaficku s mlickem, o smetance ci slehacce nemluve. Clovek se na vterinku zasni a je to ...
Vader:
--- Citace: zoom kdy 15. Ledna 2009, 22:37:17 ---No Vader jak zname Gugiho, tak jiste myslel na to, ze kdyz clovek kouri, tak jeho pozornost muze byt snizena. Jako pri tom kaficku s mlickem, o smetance ci slehacce nemluve. Clovek se na vterinku zasni a je to ...
--- Ukončit citaci ---
Ja jsem umel strilet snad driv, nez chodit. Leta letouci jsem strilel zavodne. Sveho trenera, nekolikanasobneho mistra sveta v kategorii "libovolna pistole" (moc tezka kategorie) nepamatuju jinak, nez se zapalenou Kentkou v puse a pistoli v ruce. Cigaro muze i koncentrovat. Existuje jedina vyjimka, kdy bych si nezapalil - jako sniper v akci. Vite, jak daleko je videt doutnajici cigareta ? Ani bych se nemusel dostat k vystrelu...
Nehlede na to, ze ta fotka je bezpochyby z prestavky/zastavky.
Jeste otazka za 500 bodu : co zabiji vic ?
* valka
* stres
* koureni
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi