Judaismus > Rabín odpovídá na Vaše dotazy
DOTAZY
Elazar:
--- Citace: Vader kdy 23. Října 2008, 09:55:29 ---Tak jsem je nasel, a objednal si sidur na dobirku. Slusne jednani se jim uprit neda. Sidur pry vysel minuly tyden, takze jeste je (prsty mi automaticky psaly "takze jeste jew"; o Freude)
Antikvariát Judaica, Široká 7, Praha 1, tel.: 222 318 876
P.S.: cena cca 600 + postovne. Kdo by brblal, at si zkusi objednat sidur u Artscrollu - rval jsem na ne po telefonu az do ochrapteni. Konkretne jejich pobocku Lehmann's NEBRAT (NIKDY; dnes na ne jdu rvat znovu; 3 objednavky = 3 problemy a doruceni na 2x)
--- Ukončit citaci ---
Jéje, tak já brousím a hledám sidur po všech internetových obchodech (samozřejmě marně), a to, že existuje cosi jako Česká pošta, mě nenapadlo :D To bych vám sem to číslo dal hned.
Jinak ArtScroll, to se možná vyplatilo v době, kdy byl $ za 15. Poštovné je vskutku velmi drahé, možná, že až "nekřesťansky". ;D
zoom:
No prosim, at si delaji reklamu, kdyz neco delaji. ;D
Scooolie:
--- Citace: zoom kdy 30. Října 2008, 17:12:48 ---No prosim, at si delaji reklamu, kdyz neco delaji. ;D
--- Ukončit citaci ---
Jasně. Já jen chtěl podotknout, že nemají tajemného sponzora, ale že to sponzoruji fakticky sami, jen z druhé kapsy.
Elazar:
--- Citace: Scooolie kdy 30. Října 2008, 22:50:25 ---
--- Citace: zoom kdy 30. Října 2008, 17:12:48 ---No prosim, at si delaji reklamu, kdyz neco delaji. ;D
--- Ukončit citaci ---
Jasně. Já jen chtěl podotknout, že nemají tajemného sponzora, ale že to sponzoruji fakticky sami, jen z druhé kapsy.
--- Ukončit citaci ---
A kde je něco o tajemném sponzorovi?? Navíc, pokud to vlastně sponzorují sami a nepotřebují nějakého Lájose, tak tím lépe, ne?
Jinak - našel jsem ho konečně na netu
https://www.doopravdy.cz/judaica/148,sidur-adir-ba-marom.html
Je tam možnost se i podívat na náhledy stránek.
Scooolie:
--- Citace: Elazar kdy 2. Listopadu 2008, 09:16:38 ---
--- Citovat ---Jasně. Já jen chtěl podotknout, že nemají tajemného sponzora, ale že to sponzoruji fakticky sami, jen z druhé kapsy.
--- Ukončit citaci ---
A kde je něco o tajemném sponzorovi?? Navíc, pokud to vlastně sponzorují sami a nepotřebují nějakého Lájose, tak tím lépe, ne?
--- Ukončit citaci ---
Tak s tím tajemným sponzorem to byla z mé strany nadsázka ;) A samozřejmě pokud by měli Lájose, tak by ho nepsali na předsádku - to nedělali ani ti, kdo ho měli ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi