Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Poznámka k hanebnému prohlášení českého muslima Vladimíra Sáňky

<< < (2/2)

Ben Hur:
Vazeny Ben Hure,
nehodlam nyni nijak hodnotit prohlaseni Dr. Sanky, ale kdyz tak fundovane pojednavate o i islamu a islamskem pravu sharia [coz neni z religionistickeho (ci jineho) hlediska vubec snadne]; dovolim si Vas citovat:"Šaría znamená: propojení náboženství a státu s Alláhem coby nejvyšším zákonodárcem, zákaz konzumace alkoholu, zákaz holení pro muže, zákaz líčení, nošení účesů či podstupování plastických operací a povinnost zahalování pro ženy, zakáz i toho, co vede k zakázanému - bary, barmanky, cizoložství, odstoupení od víry nebo konverze trestána smrtí"

Vazena pani Sad. nevim o cem se mnou chcete polemizovat. O prohlaseni pana Sanky, ktere je tematem teto diskuse, kterou jsem zalozil jako reakci k clanku o jeho hanebnem prohlaseni ne. Uz jenom z te zkutecnosti, ze jmeno toho pana pisete i s jeho titulem odvozuji vasi uctu k tomuto cloveku. O to vice jste se vrhla na obhajobu Sarie a tech jejich zakonu, ktere zna i nemuslim a ktere, jak se mylne domnivate nejsou mym vymyslem, ale tvrdou realitou praktikovanou v islamskych zemich. Fakta o barbarskych zakonech zakotvenych v Koranu jsem studoval zde na Eretzu a na Eurabii. Pokud s tim nesouhlasite, zalozte tema na tom, jak se my bezverci mylime a neujistujte nas o svem skalnim judaismu. Nikdo vam ho nebere, ale do tohoto tematu vase nabozenske presvedceni nepatri a uprimne receno mne osobne ani nezajima.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi