Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (11/90) > >>

Scooolie:

--- Citace: petahyah kdy 28. Prosince 2008, 21:10:57 ---Za mě ještě Cahal neexistoval  ;D ale v armádě jsem kdysi sloužil (v maďarské)  ;D

--- Ukončit citaci ---

Takže jste sliboval věrnost admirálu Horthymu?

zoom:
Scoolie pokud byl v tech pracovnich jednotkach , tak asi nemusel. Ale legenda je to dobra.

zoom:
Jinak v izraelskem radiu uz se ptaji kibucniku ze se veru, jak se poucili behem druhe libanonske valky a jak jsou pripraveni. No nic pekneho.
Jinak jeste k nazvu tehle vojenske valky, nejak mi to pripomina vanocni zvyky v cechach tak pekne a smutne predvedene ve filmu Pelisky. No uvidime, kam to povede.

Vader:

--- Citace: Samuel kdy 28. Prosince 2008, 12:30:44 ---
--- Citace: Yan kdy 28. Prosince 2008, 11:06:31 ---Jaká neadekvátní reakce. To co dělá Izrael v pásmu Gazy je naprosto v pořádku. Teď si ale musí dát pozor ns to aby se eskalace nerozšířila i na WB.

--- Ukončit citaci ---
Elazar má pravdu. Generální tajemník OSN se již dal slyšet, že šlo o použití nepřiměřené síly ze strany Israele. Pravděpodobně by bylo v pořádku, pokud by na Gazu střílel z ručních odpalovačů granátů a min, případně používal rovněž kaťuše. Možná i sebevražedné atentáty ze strany Israele byly přiměřené pro OSN. To je opravdu hnus. Samozřejmě Rada bezpečnosti také.

--- Ukončit citaci ---

Bomby, bomby, jen bomby. Stovky bomb, tisice bomb, a uvidite ze se Hamas umoudri (protoze uz zadny Hamas nebude). Vim ze mluvim jako nejaky warlord, ale je obdobi destu; doted prsely na Izrael rakety, at ted na sadistickou a psychopatickou Gazu prsi bomby. Jen houst a vetsi kapky...

petahyah:

--- Citace: zoom kdy 28. Prosince 2008, 21:23:24 ---v munkasolgalatos ?

--- Ukončit citaci ---
Přesně tak v munkaszolgálatos  ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi