Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (85/90) > >>

Samuel:

--- Citace: Zina kdy 22. Července 2009, 20:47:54 ---Pane Scooolie vy nepíšete pravdu.Krajní levice je dle vás KSČM to používáte jen vy.Je to zvláštní,ale tahle strana je parlamentní s nemalým počte hlasů.A nepiště prosím,že jsou tito lidé (voliči) zločinci.Rozhodli se svobodně volit.KSČM není zakazáná.Nebo ano?ČSSSD je středová strana,to jen vy ji řadíte na levici.Mám pocit,že kdyby vy jste byl u moci asi bych neměla klidné spaní.A jenom proto,že uznávám (žij a nech žít).Nebo proto,že se mnou nesouhlasíš jsi špatný člověk?

--- Ukončit citaci ---
Paní Zino, mýlíte se. S tím, že KSČM je krajní levice souhlasím se Scoooliem i já. A ČSSD má ke středové straně daleko asi stejně jako Česko k Austrálii.
To, že vy uznáváte žij a nech žít je chvályhodné a bylo by fajn, kdyby to platilo obecně. B-hužel si to nedokáži představit v případě, že by se komunisté dostali k moci. Opravdu mi těch 31 let, které jsem v komunismu prožil docela stačilo a nemusím mít další pokračování.

Elazar:

--- Citace: Zina kdy 22. Července 2009, 20:47:54 ---Pane Scooolie vy nepíšete pravdu.Krajní levice je dle vás KSČM to používáte jen vy.Je to zvláštní,ale tahle strana je parlamentní s nemalým počte hlasů.A nepiště prosím,že jsou tito lidé (voliči) zločinci.Rozhodli se svobodně volit.KSČM není zakazáná.Nebo ano?ČSSSD je středová strana,to jen vy ji řadíte na levici.Mám pocit,že kdyby vy jste byl u moci asi bych neměla klidné spaní.A jenom proto,že uznávám (žij a nech žít).Nebo proto,že se mnou nesouhlasíš jsi špatný člověk?

--- Ukončit citaci ---

Že komunisté jsou krajní levice není Scooolieho tvrzení, to ví kdokoli, kdo se zajímá o politiku na sš. A myslím si to i já a předpokádám, že mě nikdo ze scooliovského pravosprávého pohledu na svět obviňovat nebude. ČSSD rovněž je levicová strana, sama to o sobě tvrdí.

Scooolie:

--- Ukončit citaci ---

Podívejte se na libovolné hodnocení kteréhokoliv odborníka z oboru politologie. Komunistické strany obecně jsou řazeny do rubriky "krajní levice" nebo "extrémní levice" a KSČM se k tomu hlásí i svým programem, nejen názvem.
To, že lidé volí KSČM je stejné, jako když svobodně volí rakouské Svobodné, ve Francii LePena, německou NDP, českou Dělnickou stranu - ty voliče si soudit netroufám, třeba volí jen z blbosti nebo nedostatku informací - ale to, že nějaká strana je masově volená neříká nic o tom, zda chce zničit demokratický řád a zda se hlásí ke zločinecké politice. NSDAP a KS Německa také dostaly v roce 1932 a 1933 miliony hlasů a přesto tyto dvě strany zničily demokracii v Německu.
Na ČSSD není středového nic. Středové strany jsou typické tím, že svým programem oslovují střední třídu - čím mě může oslovit snaha opět zvýšit daně (obnova progresivního zdanění); zrušení poplatků ve zdravotnictví, které brání mrhání zdravotní péčí; sprostota a okázalé pohrdání zákony a rozhodnutími soudu (Rath); snaha o přesouvání pravomocí z úrovně ČR na úroveň EU; bratříčkování s různými pochybnými režimy (Assad, Putin, Hamas); okázalá podpora sekularizace společnosti (odmítání narovnání s církvemi, podpora rozšiřování práv homosexuálů, liberální vztah k potratům)?
To je program ryze levicový. Nic pro konzervativního středostavovského voliče - něco jak bavorská CSU tu chybí. A CSU je typická strana středu.

Zina:
Pane Samueli taky jsem žila tady u nás v době kdy byli u moci komunisté.Moje rodina neměla zdaleka lehký život.Za II.sv.války ani léta po ní.V době kolektivizace přišla o vše.Osobně jsem měla problémy ve škole jako dítě a poté i s výběrem povolání a vzděláním.
Měla bych tedy mít blíž k lidem pravicového myšlení.Prostě nemám důvěru v žádnou stranu.Jen nechci,aby se lidé kvůli názorům nenáviděli nebo zabíjeli.Možná je to najivní,ale byly doby kdy to tak bylo.
Pane Scooolie stanovy stran nečtu.Odborníky z politologie podezřívám že účel světí prostředky.
Co se týká sociální politiky stran pravicových je to ubohost.Pohybuji se v oblasti,která je víceméně na sociální politice závislá a vidím to dnes a denně.Máte vůbec představu jak přežívají základní školy?To není podpora školství,ale almužna.Proti rozumným poplatkům u lékaře nic nemám.Myslím tím např.pohotovostní služba,pobyt v nemocnici.
Poslouchala jsem srdcervoucí projev p.Topolánka v senátu ČR.Co se stane,když neschváli Lisabonskou smlovu.No ještě,že si ji přečetl prezident.Jinak pane Scooolie souhlasím,že scházet se s pochybnými lidmi jaké jste jmenoval je na považenou.Otázka je jací lidé by se měli snimi scházet?

Scooolie:
Zřizovatelem škol jsou obce a kraje. Tak by se také měli starat. Vím, že některé školy jsou na tom opravdu nedobře, ale jiné zase celkem slušně. Takže bych to neviděl úplně černě. Navíc školství je bezedná černá díra, kde peníze chyběly za všech vlád. Čímž neříkám, že je to správné. Jen říkám, že je dokonale jedno, kdo vládne, peníze chybí vždy.
Do budoucna to vidím hodně černě, protože ona slavná ekonomická krize se letos rozpočtů ještě tak moc nedotkla. Pravé peklo bude až příští rok, kdy se čeká schodek minimálně 150 miliard.
O Topolánkově postoji k Lisabonské smlouvě radši nemluvit. Je to oportunistický křivák. Nejprve je to "shit", pak v Senátu řeční o hrůzách, když se nepřijme - a teď už ji zase kritizuje.
S pochybnými lidmi by se buď neměl scházet nikdo (Hamas) nebo zcela oficiální delegace s velmi přesně vymezeným a kontrolovaným programem. Které s Assadem nebo Putinem budou jednat o nezbytných věcech z hlediska ekonomiky, ale jinak nic víc. Rozhodně se s nimi nemá scházet opoziční politik z jakékoliv strany.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi