Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (83/90) > >>

Zina:
Státy které Kosovo neuznaly,nebo zaujaly neutrální postoj je hodně.Jistě je znáte.Ve všech těchto státech neřeší problémy s  menšinami. Souhlasím s tím, že myslet si mohu cokoliv.

Scooolie:

--- Citace: petahyah kdy 21. Července 2009, 23:29:08 ---
--- Citace: Scooolie kdy 21. Července 2009, 23:00:30 ---Tak podobnou sortu lidí má každá země - stačí říct Joschka "trockista" Fischer, Daniel Cohen-"Bandita", "Red Ken" Livingston, atd.

--- Ukončit citaci ---

Nemůžu si pomoct, ale ti naši mi přijdou o něco prostější duchem, vámi uvedení levičáci jsou alespoň osobnosti (i když negativní), ti naši jsou jen evropsko-ruské podržtašky a rektální speleologové  ;D

--- Ukončit citaci ---

Nikdy jsem se nedokázal rozhodnout, kdo je horší  - jestli bezvýznamný hňup nebo hňup velkého formátu :D Já si těch "osobností" opravdu nevážím. To už bych si mohl začít vážit Maa, Stalina, Lenina nebo Hitlera - ti zajisté byli osobnostmi (i když negativními) velkého formátu...

Scooolie:

--- Citace: Zina kdy 22. Července 2009, 00:17:06 ---Státy které Kosovo neuznaly,nebo zaujaly neutrální postoj je hodně.Jistě je znáte.Ve všech těchto státech neřeší problémy s  menšinami. Souhlasím s tím, že myslet si mohu cokoliv.

--- Ukončit citaci ---

Což nic nemění na tom, že narozdíl od návštěvy Kata v Gaze, Paroubka u Assada a Putina nebo ruského generála na konferenci ČSSD, uznání Kosova České republice jako státu nijak neublížilo. Zachovaly jsme se naprosto v linii většiny zemí EU, kromě Srbů (což je jaksi přirozené), nám to nikdo nevyčítá.

Zina:
pane Scoolie vy jste schopen omluvit téměř vše co se týká pravicových politiků.Zdůrazňujete charakter politiků z ČSSD.Dám příklad p.Kalouska ten by spolupracoval  skýmkoliv.A vám to příjde pragmatické.Chci říct,že je nutné měřit stejně všem.Myslela jsem,že levici u nás zastupují komunisté a středová strana je ČSSD.Už to tak není?

Scooolie:
Řekněte mi, co na jednání pravicových politiků omlouvám? Znovu opakuj: Uznání Kosova Českou republiku nijak nepoškodilo - zahraničněpoliticky, obchodně, z hlediska image, prostě nijak. Kdyby se jel Topolánek objímat s Asadem a navazovat družbu ODS a Baas nebo kdyby jel jako opoziční politik jednat za zády české diplomacie s Putinem, řekl bych o něm totéž, co o Paroubkovi. Kdyby se Langer nebo nějaký podobný funkcionář scházel v Gaze se zločinci, také bych si nebral servítky.

Pan Kalousek u mě rozhodně není typický pravicový politik. Jeho politika je křesťansko-sociální. Je to politik konzervativní, kdyby byl v Německu tak by byl v CDU/CSU, což jsou strany pravého středu.
Já vůbec nemám nic proti tomu, aby na české politické scéně spolupracovala kterákoliv demokratická strana s kteroukoliv demokratickou stranou jinou. Nebyl jsem odpůrcem opoziční smlouvy, nebyl bych odpůrcem velké koalice, nevadila by mi menšinová vláda ODS ani ČSSD, nevadí mi, když KDU-ČSL vládla jednou s ODS, jednou s ČSSD. Jediný, kdo patří do vysokým plotem obehnaného vyhnanství jsou komunisté - strana, která se už svým názvem hlásí ke zločinecké organizaci a ideologii.

ČSSD rozhodně NENI středová (a nikdy nebyla). ČSSD je levice jak vyšitá. KSČM je krajní levice, hlásící se k zločinné minulosti. ODS je strana pravého středu, KDU-ČSL strana středová. Pravice v ČR dnes neexistuje, kraj pravice už vůbec ne (odmítám řadit do krajní pravice různé kolektivistické křiváky typu Národní strany a Dělnické strany).
Samozřejmě ovšem v rámci levice rozlišuji mezi levicí demokratickou a legitimní (ČSSD), s kterou v řadě programových věcí nesouhlasím, ale jejíž právo na existenci respektuji, a levicí nedemokratickou a nelegitimní (KSČM, Dělnická strana, Národní strana), která se snaží zlikvidovat demokratické zřízení a kterou samozřejmě nerespektuji a neuznávám.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi