Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (81/90) > >>

daniel lehotsky:
Na Slovensku je ich tiez pozehnane,ale do Ciech by som ich neposielat,lebo naco nicit taku krasnu krajinu. :)

Tamar:

--- Citace: daniel lehotsky kdy 21. Července 2009, 15:38:16 ---Na Slovensku je ich tiez pozehnane,ale do Ciech by som ich neposielat,lebo naco nicit taku krasnu krajinu. :)

--- Ukončit citaci ---

Dany to je vtip? Vaša krajina je predsa o veľa krajšia..  ;)

daniel lehotsky:
pre mna to bola vzdy nasa krajina.(a v srdci aj zostala).Obe su naaadherneee,kazda svojim sposobom.Maloktora kraajina na takom kusku ma tolko roznorodosti.Presiel som par kilometrov od nasich zirnych dolniak a vbehol som do hor,dole Becvov som zbehol do uvalou(moravavskych)po par kilakoch opat hory a zas nazad do polabia.Totalna nadhera.

Zina:
pane Scooolie:(Tedy zdaleka ne všichni levičáci jsou škůdci,ale skoro všichni škůdci jsou levičáci.)Já prostě nemám slov.

Scooolie:

--- Citace: Zina kdy 21. Července 2009, 18:55:08 ---pane Scooolie:(Tedy zdaleka ne všichni levičáci jsou škůdci,ale skoro všichni škůdci jsou levičáci.)Já prostě nemám slov.

--- Ukončit citaci ---

Bavíme se o Izraeli, resp. o ČR. Tak mi dejte příklad lidí, kteří pomlouvají svoji zemi v zahraničí, zveřejňují tendenční informace, pořádají mezinárodní kampaně proti svému státu - a nejsou levičáci. Vynechávám Neturei Karta a podobné skupiny - které by ovšem také nebyl problém zařadit do levé části politického spektra (silný význam kolektivu, atd.)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi