Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (80/90) > >>

Scooolie:

--- Citace: Zina kdy 19. Července 2009, 18:23:48 ---Jistě pane Scooolie,kdo pomlouvá svou zem je hlupák a zaslouží poslat někam ... Četla jsem výroky i od naších nejen levicových představitelů za které je nutno se stydět.O chování  ani nehovořím.
Napsat,že všichni levičáci sice nejsou stejni je přinejmenším málo.Da se to napsat i obráceně.Sama nejsem ani pravičák,ani levičák a nepovažuji se proto za méně poctivou ve vztahu ke své zemi.Na druhou stranu poznáte člověka až jak se zachová když dojde (jak se říká)
na lámaní chleba.

--- Ukončit citaci ---

Já neříkám, že všichni levičáci jsou stejní a špatní. Jistě v Izraeli je velké množství kovaných levičáků, kteří jsou současně výborní vlastenci. Koneckonců i v české ČSSD jsou takoví lidé. Ale říkám, že pokud se někde najde nějaký škůdce, který poškozuje svoji zemi na mezinárodní scéně, pak s pravděpodobností hraničící s jistotou je to levičák. Tedy zdaleka ne všichni levičáci jsou škůdci, ale skoro všichni škůdci jsou levičáci.

petahyah:

--- Citace: Scooolie kdy 21. Července 2009, 09:23:16 ---
--- Citace: Zina kdy 19. Července 2009, 18:23:48 ---Jistě pane Scooolie,kdo pomlouvá svou zem je hlupák a zaslouží poslat někam ... Četla jsem výroky i od naších nejen levicových představitelů za které je nutno se stydět.O chování  ani nehovořím.
Napsat,že všichni levičáci sice nejsou stejni je přinejmenším málo.Da se to napsat i obráceně.Sama nejsem ani pravičák,ani levičák a nepovažuji se proto za méně poctivou ve vztahu ke své zemi.Na druhou stranu poznáte člověka až jak se zachová když dojde (jak se říká)
na lámaní chleba.

--- Ukončit citaci ---

Já neříkám, že všichni levičáci jsou stejní a špatní. Jistě v Izraeli je velké množství kovaných levičáků, kteří jsou současně výborní vlastenci. [/size] Koneckonců i v české ČSSD jsou takoví lidé. Ale říkám, že pokud se někde najde nějaký škůdce, který poškozuje svoji zemi na mezinárodní scéně, pak s pravděpodobností hraničící s jistotou je to levičák. Tedy zdaleka ne všichni levičáci jsou škůdci, ale skoro všichni škůdci jsou levičáci.
--- Ukončit citaci ---

Třeba MUDr. Rath, nebo ex-republikán Slávek Jandák, to je vlastenec  ;D nebo i soudruh Zaorálek a Kato Kavan, co ti by pro vlast neudělali  ;D

Scooolie:
Myslel jsem třeba lidi typu Bublana.

Ovšem ČSSD je prolezlá i lidmi, které jmenujete vy - kteří si zvou ruského generála, který okupoval Československo v roce 1968, aby nám vysvětlil, proč nepotřebujeme americký radar; kteří jezdí do Sýrie dělat družbu se stranou Baas; kteří chodí v Gaze na kávičku se zločinci Hamasu, atd. Ti konkrétně vyjmenovaní jsou exemplární příklady toho, proč nikdo soudný nemůže podporovat ČSSD - protože minimálně to nejsou lidé někde na okraji strany, ale ve vedení. A to nemluvím o Paroubkovi, který chodí na kávičku k Putinovi raději bez přítomnosti někoho z naší ambasády a slibuje zrušení plánů výstavby té ohavné americké protiruské radarové základny. Tihle lidé jsou skutečně dle mého soudu bezpečnostní hrozbou pro ČR.

petahyah:

--- Citace: Scooolie kdy 21. Července 2009, 11:23:30 ---Myslel jsem třeba lidi typu Bublana.

Ovšem ČSSD je prolezlá i lidmi, které jmenujete vy - kteří si zvou ruského generála, který okupoval Československo v roce 1968, aby nám vysvětlil, proč nepotřebujeme americký radar; kteří jezdí do Sýrie dělat družbu se stranou Baas; kteří chodí v Gaze na kávičku se zločinci Hamasu, atd. Ti konkrétně vyjmenovaní jsou exemplární příklady toho, proč nikdo soudný nemůže podporovat ČSSD - protože minimálně to nejsou lidé někde na okraji strany, ale ve vedení. A to nemluvím o Paroubkovi, který chodí na kávičku k Putinovi raději bez přítomnosti někoho z naší ambasády a slibuje zrušení plánů výstavby té ohavné americké protiruské radarové základny. Tihle lidé jsou skutečně dle mého soudu bezpečnostní hrozbou pro ČR.

--- Ukončit citaci ---

Škoda, že nejde českou levici a její voliče "poslat" na Slovensko, a do ČR pozvat slovenské voliče pravice a vůbec slovenskou pravici. A do Sýrie exportovat všelijaké ty Naturej Karty, Šalom Achšavy a izraelské bolševiky, a importovat araby podporující Izrael.  ;D   >:D To by byl dobrý business  ;D

Scooolie:
To by bylo vůči Slovákům kruté! To si Slováci nezaslouží. Myslím, že Rusko je jako cílová destinace pro zmíněné politiky ideální. Stejně chce Paroubek jako první svoji cestu po zvolení premiérem jet do Ruska k Putinovi. Složit tribut vazala pánovi, jak je historickou tradicí již od raného středověku.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi