Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (76/90) > >>

lechem:
Zdravím,

nedbaje varování ct.p. Vadera jsem se začetl i do oné diskuze pod článkem. Právě mi chybí ten zvracející smajlík.
Alespoň akusticky: blé, blé, blé.

Lechem

eleazar:

--- Citace: Vader kdy 27. Března 2009, 13:28:09 --- :P

BTW to ze smazali sprostarny jisteho Joana je v poradku, ale pres nekolik upozorneni nesmazali prispevky typu "zidi jsou svine, skoda ze Adovi dosel koks" a podobne. Jeste poslu treti upozorneni (na tenhle konkretni), a pak holt budu muset zase do akce  >:D

--- Ukončit citaci ---

Ještě, že jsem varování uposlechl, bez těchto "perel" se můj mozek doufám obejde :P

Eva:
Obvinovat bez dokazov?????? To len preto ze niekto sa domnieval????????? Bola som presvedcena ze izraelsky vojaci ktori boli vo vnutri Gazy nepachali zlocinstva. Chyby - kto nerobi??? I ked pochybujem ze  boli a treba sa k nim vztahovat. Keby boli, tak sa uverejnia. Izraelcania na rozdiel od inych hned vyjdu s pravdou von. Zlocinstvo-vrazdy atd. to teda NIE!!!!

Pride ospravedlnenie z mimo izraelskych zpravodajstiev ktore sa ponahlali uverejnit ake zverstva izraelsky vojaci vyvadzali v Gaze??????? O tom mozem asi snivat. Alebo ze by som bola na omyle?????

Tamar:
co si o tom myslet..??

https://publica.cz/content/view/1192/45/

https://www.shovrimshtika.org/news_item_e.asp?id=30

Scooolie:
Nechci být sprostý, ale cílem války JE zabíjet nepřátele. Samozřejmě ne civilisty. Ale pokud nepřítel bojuje v civilním oblečení a v noci je vydán zákaz vycházení a ocitnu se pod palbou, tak samozřejmě pálím bez váhání na kohokoliv, kdo se pohybuje v místě, odkud palba jde. Zajímalo by mě, kdy tihle levicoví sr*či začnou psát o zvěrstvech Hamasu. Je to pořád stejná chátra jako v době války ve Vietnamu nebo Studené války v Evropě v 70. a 80. letech. Kolaboranti s nepřítelem, kteří z tepla kaváren kritizují vojáky, kteří bojují za vlast.

Tyhle levicové mudrce bych prostě poslal s puškou a v maskáčích do Gazy. Ať ukáží, jak se morálně válčí s nepřítelem, který žádná pravidla války nerespektuje. Vrátili by se domů v pytlích.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi