Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (65/90) > >>

Vader:

--- Citace: menagen kdy 31. Ledna 2009, 21:10:28 ---
--- Citace: Vader kdy 28. Prosince 2008, 23:01:31 ---To ne ! Rimmerovy metody ne ! Navrhuji zautocit (uz jinde zminenymi) flusackami  ;D

--- Ukončit citaci ---
Vypadá to, že jde do tuhého... Pan Wirth vyzývá Israel k masívní letákové kampani vůči Hamasu. Teď už to mají teroristé definitivně spočítané.

--- Ukončit citaci ---

To ne ! To je nelidske ! To je konec ! Nebo ne ? Budou mit v Gaze palivo ? Japonci na konci WW2 mirne namocili papir, schumlali do kulicky a hle, dal se na tom i uvarit caj, narozdil od papiru sucheho. Aspon tam nezmrznou, privykli mistnimu (vrazedne horkemu = nad -20 stupnu) klimatu.

Tamar:

--- Citace: Vader kdy 31. Ledna 2009, 21:19:46 ---To ne ! To je nelidske ! To je konec ! Nebo ne ? Budou mit v Gaze palivo ? Japonci na konci WW2 mirne namocili papir, schumlali do kulicky a hle, dal se na tom i uvarit caj, narozdil od papiru sucheho. Aspon tam nezmrznou, privykli mistnimu (vrazedne horkemu = nad -20 stupnu) klimatu.

--- Ukončit citaci ---
budou vařit na těch letácích.. těch bude hodně..

Pepino65:
Dnes jsem si přečetl článek pana Oty Ulče na jeho neoficiálním webu, který se mi moc líbil (tak jako mnoho dalších od téhož autora).
https://www.otaulc.com/text/1440.htm

BaF400:
Co se podle Vás bude dít teď (myšleno v nejbližších dnech)?

Hamás očividně vyhrabal nějaké nezničené zásoby raket a min a zdá se že se vše začíná postupně vracet do starých kolejí. Provoz v pašráckých tunelech se začíná obnovovat, denně vyletí pár raket a min, sem tam se trefí a na izraelské straně to odnesou nejen domy, ale i lidé ......

Nevím, asi jsem idealista, ale měl jsem zato, že Lité olovo by tento problém mohlo vyřešit na další čas než je pár dnů.....

Pepino65:
Nejsem takový optimista, abych považoval Lité olovo, za akci, která měla být schopna zcela zlikvidovat raketové útoky. Rozhodně se je povedlo opravdu téměř zmrazit (já vím, vysvětlujte to matce byť jediného, zraněného nebo zabitého dítěte). Přesto, řešení nespočívá na bedrech Izraelců, ale všech ostatních, kolem celé Země, dokud nebude zatnut tipec Íránu a jim podobným.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi