Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (59/90) > >>

chaje:

--- Citace: benAbraham kdy 22. Ledna 2009, 10:58:23 ---mila gvodrazko

ten pan 'se nezblaznil', tento mentalni stav a podobne vyroky je pro neho normalni  ;)

--- Ukončit citaci ---

mrkněte příště lépe na údaje pod jménem, než napíšete oslovení  ;D se zbytkem souhlasím...zmíněný pán je blázen už dávno  8)

Samuel:
Jeden kamarád mi poslal tento link:
https://wordpress.com/tag/idf-pictures/
Je zde spousta fotek IDF, nyní samozřejmě hlavně ve spojitosti s Gazou.

Vader:

--- Citace: chaje kdy 22. Ledna 2009, 15:11:39 ---
--- Citace: benAbraham kdy 22. Ledna 2009, 10:58:23 ---mila gvodrazko

--- Ukončit citaci ---

mrkněte příště lépe na údaje pod jménem, než napíšete oslovení  ;D se zbytkem souhlasím...zmíněný pán je blázen už dávno  8)

--- Ukončit citaci ---

Ja myslim ze to byl umysl a pripada mi to roztomile  :D Neco jako Simkovo a Grossmanovo "Mila Zine"  ;)

gvodrazka:
 :)
To Samuel: Prvotřídní kvalitka - skutečně špica!

to benAbraham: je to skutečně roztomilé - vodrazka, stejně jako přirážka jsou femininum. Signalizuje to koncovka -a. Ale pozor - neutrum, signalizované koncovkou -o, svedlo kdysi jednoho cizince, že pronesl celkem logicky: "...Othello žárlilo".
Proto bych ocenil napříště i oslovení, např: "...co´s to povídalo, vodrazko jedno..."
(jde o tzv. vodrazkovu neutrální shodu) ;)

Jinak briefly novinky:

* Při příležitosti zranění podpor. Arona Karova, poslanec Knesetu rabbi Amsellem navrhuje zákonnou úpravu na základě Halachy: Jestliže je muž čerstvě ženat, nesmí být poslán do války a po dobu jednoho roku má volno za účelem přinášení štěstí své manželce. :D

https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3659038,00.html

* "Opravdový přítel Izraele" Barack Obama hodlá tvrdě prosazovat mír na Blízkém východě. BTW: součástí jeho balíčku reform je m.j. i to, že hypotekární dlužnící nepřijdou o své domy. Proto si mohou prozpěvovat: Obama´s little pack - nepřijdeš o bará(c)k!
 :D

* OSN - Richard Falk: Události v Gaze vyvolávají vzpomínky na varšavské ghetto. (Haaretz/Reuters )

Podle jmenovaného vyšetřovatele OSN byly údajně porušeny normy mezinárodního práva. Jmenovaný odmítl vstoupit do Izraele. Armádní radio to komentovalo s tím, že není třeba ztrácet náladu nad slovy tohoto notorického pomlouvače Izraele.

Já bych k tomu dodal jen: Co ten šmok může vědět o varšavském ghettu?! :o

Gut šabes, šabat šalom lekulam! :)

eleazar:

--- Citace: gvodrazka kdy 23. Ledna 2009, 07:48:41 ---Při příležitosti zranění podpor. Arona Karova, poslanec Knesetu rabbi Amsellem navrhuje zákonnou úpravu na základě Halachy: Jestliže je muž čerstvě ženat, nesmí být poslán do války a po dobu jednoho roku má volno za účelem přinášení štěstí své manželce.
--- Ukončit citaci ---
To mě dosti rozladilo, že novomanželé a zemědělští průkopníci jsou v rozporu s Tórou posíláni na jatka, zatímco studenti ješiv se zubí pod vousy.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi