Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE
Tamar:
--- Citace: benAbraham kdy 28. Prosince 2008, 13:02:14 ---Nebyt Izraele, tak se Arabove uz davno vyvrazdili navzajem, tak se nenavideji...
--- Ukončit citaci ---
tak to jsem netušila, myslím, ale že odpor k židům je sjednocuje..
Míla:
Znám ještě jedno české přísloví : Tak dlouho se chodí s kýblem pro vodu, až se ucho utrhne. A to se utrhlo včera. Míla
Tamar:
--- Citace: Míla kdy 28. Prosince 2008, 13:20:52 ---Znám ještě jedno české přísloví : Tak dlouho se chodí s kýblem pro vodu, až se ucho utrhne. A to se utrhlo včera. Míla
--- Ukončit citaci ---
:)
..koukám na tu anketku na centrumu a těší mě, že nejsme zase až takoví ignoranti..
menagen:
--- Citace: Marcela kdy 28. Prosince 2008, 12:16:13 ---no.. na těch Novinkách byl úplně ze všeho nejdřív dramatický titulek "Gaza se topí v v krvi", což považuju za manipulaci se čtenářem. Nic takového jsem nezaznamenala nikde jinde..
--- Ukončit citaci ---
Koukl jsem na novinky.cz a kromě Vámi zmíněného utopence mě zaujal i dvojí metr na munici padající z nebe:
Palestinci zasypali Izrael sprškou raket
Izraelské letectvo udeřilo na pásmo Gazy
Zatímco izraelské nástroje násilí rozdávají rány (v podtextu čti "nevinným civilistům..."), palestinské rakety mírumilovně "prší" z nebe (koneckonců se přece všichni židé v těchto dnech usilovně modlí za déšť, tak co si stěžují, že???) Myslím, že na Novinkách se rekrutuje nová generace přispěvatelů pro zvědavce...
--- Citace: eleazar kdy 28. Prosince 2008, 13:04:46 ---Kdo chce kam, pomozmu mu tam.
(české přísloví)
--- Ukončit citaci ---
Zrovna jsem si na ně vzpomněl, když jsem četl, že "Fatah bude bojovat do poslední kapky krve" ... ;)
zoom:
Jen tak pro zajimavost, nekdo tady zminil kibuc Merom ha Golan, tento kibuc dal k dispozici vsechna sva ubytovaci zarizeni pro lidi z bombardovaneho jihu Izraele.
Vlastne je treba pripomenout,ze prestoze je cela oblast Gazy odstrelovana, tak je tam jeste dost raket ruzneho druhu, ktere Hamasnici strileji na okoli Sderot, Askelonu a az k Asdodu. Jsou zraneni. Ovsem ve sdelovacich prostredcich se to jaksi neobjevuje.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi