Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (45/90) > >>

Jicchak:
Nevím o tom nic, nicméně armáda již dlouho stojí na místě což ji též činí zranitelnou a na vrub toho jde většina našich obětí, je to chyba z Levanonu, moc se tedy nezměnilo. Doufejme v dobrý konec a konec teroru. Můj švagr tam není, je vojenským velitelem Dženýnu a mají nyní plné ruce práce aby Chamas neovládl další území či nevyslal další teroristy v čemž mu budiž nebesa nápomocna.

Jicchak:
To s tou vlajkou v Německu je opravdu silné kafe, já bych se přimlouval za článek, kdo jej napíše?

Jicchak:
Dnes v jednu hodinu jsme měli sirény, domníval jsme se že jde pouze o skoušku ale projistotu jsem čekal zdali se neozve výbuch, nakonec se ukázalo že šlo o technickou poruchu, podobná siréna zazněla v Bejt Šemeš a Maale Adumim.

Vader:

--- Citace: Tomsik kdy 14. Ledna 2009, 08:38:35 ---https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/valka-v-gaze/nemecko-policie-vtrhla-do-bytu-kvuli-vlajce-izraele_100301.html

konec pratele... :'(

--- Ukončit citaci ---

Ten policejni oligofrenni velitel se aspon omluvil. Ze jsou arabove XXX (dosadte co libo) je taky znamo. Ala ta "mapa" Izraele na serveru Tyden me doslova rozzurila. Ode dneska uznavam mapu CR pouze ve vydani z roku 1942.

P.S. to video bylo z oiginalniho webu smazano Allahu akbar. Ja tak zurim, ze bych byl schopen napsat neco oskliveho. Nu, arabum preju ....radeji to nenapisu.

zoom:
No alespon je i mene chapavym jasne, co je v Nemecku noveho. drive jenomm nackove a nyni nackove spolu s araby. Docela dobry gulas. Svedci o ubohosti techto spojencu. Mozna ze to nekterym zidum usnadni rozhodnuti odjet do Izraele.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi