Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie
Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE
Tomsik:
Zabitym vojakem je stabni serzant Dvir Emannuellof, 22 let, z Givat Ze'ev, prislusnik brigady Golani. Odpocivej v pokoji bratre... :'(
zoom:
Tohle se da rozesilat lidem, kteri nemaji jasno. https://www.youtube.com/watch?v=I5eKXOBf5_w
Van Guld:
Zdravím. Zajimavá diskuze. Nedalo mi se a musel jsem se připojit.
Ohledně Pavlíny Reš bych nebyl tak kritický. Asi každý z nás kdo by viděl mrtvé/zraněné děti a sám byl pod střelbou z raket, by reagoval stejně. Byla prostě pod vlivem emocí z toho co viděla. Hned bych ji za to neodsuzoval. A ta řeč o 400 civilistech = emoce . Za to bych ji hned neupaloval.
Přečetl jsem si její články na idnes. A vůbec se mi nezdála zyměřena proti Izraeli. Prostě a jednoduše popisovala jaká je situace v Gaze. Určitě by jsme rádi viděly superpřesné zásahy na činitele hamasu. Ale taková válka není. Válka je hnusná a strašná. A měli by jsme si uvědomit, že při válce umirají i neviní. I chybou státu jehož jsme přátele a zastánci..
Tomsik:
--- Citace: Van Guld kdy 4. Ledna 2009, 18:07:03 ---Zdravím. Zajimavá diskuze. Nedalo mi se a musel jsem se připojit.
Ohledně Pavlíny Reš bych nebyl tak kritický. Asi každý z nás kdo by viděl mrtvé/zraněné děti a sám byl pod střelbou z raket, by reagoval stejně. Byla prostě pod vlivem emocí z toho co viděla. Hned bych ji za to neodsuzoval. A ta řeč o 400 civilistech = emoce . Za to bych ji hned neupaloval.
Přečetl jsem si její články na idnes. A vůbec se mi nezdála zyměřena proti Izraeli. Prostě a jednoduše popisovala jaká je situace v Gaze. Určitě by jsme rádi viděly superpřesné zásahy na činitele hamasu. Ale taková válka není. Válka je hnusná a strašná. A měli by jsme si uvědomit, že při válce umirají i neviní. I chybou státu jehož jsme přátele a zastánci..
--- Ukončit citaci ---
Souhlasim...jen jsem chtel dodat, ze je skoda, ze pan Moravec ji utnul kdyz mela mluvit o tom, jak Hamas vyuziva civilni objekty pro svoje teroristicke aktivity...to by mohlo byt zajimave co by pani povedela...
Vader:
Lybie hrozi prerusenim vztahu s CR kvuli oznaceni akce za defenzivni. Oj, to nam bude smutno, bez takoveho spojence a Kadafiho syna neprezijem :'( ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi