Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (31/90) > >>

Tomsik:
Uvolneno ke zverejneni: Izraelsky vojak kriticky zranen v severni Gaze. Vojak byl zranen pri bojich s teroristy a byl evakuovan helikopterou do nemocnice. Rodina byla informovana.

Samuel:

--- Citace: Martin kdy  4. Ledna 2009, 12:36:07 ---Co jsem slyšel od knížete Schwarzenberga, tak to původní proizraelské stanovisko bylo nedorozumění, zázraky se prostě dnes už nedějí...
...

--- Ukončit citaci ---
Jenom další poučení, že člověk nesmí být příliš velký optimista. Tak se mi zdá, že pan kníže si toho luxusu říkat pravdu moc dlouho neužíval.
Zjednodušeně řečeno, je v tom Israel zase sám a proti němu v podstatě celý svět (myšleno v politické rovině). Jen tu více tu méně jednoznačně. Teď se jen hrozit, jak se bude vyvíjet politika USA po nástupu Obamy. Mám strach, že tlak na israelské ústupky arabům bude ještě silnější než ze strany presidenta Bushe s Condolizy Rice.

Tomsik:

--- Citace: Samuel kdy  4. Ledna 2009, 15:27:19 ---
--- Citace: Martin kdy  4. Ledna 2009, 12:36:07 ---Co jsem slyšel od knížete Schwarzenberga, tak to původní proizraelské stanovisko bylo nedorozumění, zázraky se prostě dnes už nedějí...
...

--- Ukončit citaci ---
Jenom další poučení, že člověk nesmí být příliš velký optimista. Tak se mi zdá, že pan kníže si toho luxusu říkat pravdu moc dlouho neužíval.
Zjednodušeně řečeno, je v tom Israel zase sám a proti němu v podstatě celý svět (myšleno v politické rovině). Jen tu více tu méně jednoznačně. Teď se jen hrozit, jak se bude vyvíjet politika USA po nástupu Obamy. Mám strach, že tlak na israelské ústupky arabům bude ještě silnější než ze strany presidenta Bushe s Condolizy Rice.

--- Ukončit citaci ---

Podle toho co ministr rikal si nemyslim ze se neco na nasem stanovisku zmenilo, jen musela byt zmirnena slova, protoze jiste nasledoval diplomaticky rozruch...Izraelci jiste citi nasi podporu a proto se nenechavam vyvest z miry...

Tamar:
No na iDnes je pořád jako první článek s velkým titulkem "Schwarzenberg: Viníkem konfliktu v Gaze je Hamas"

Tomsik:
Pri leteckem utoku na severu Gazy zasazen dalsi vedouci z Hamasu: Muhammad Shalpuch, jeho zdravotni stav neni znam.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi