Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

Operace Lité olovo v Gaze - DISKUZE

<< < (4/90) > >>

Pepino65:
Byla to správná a v této době jediná možná reakce. Nesouhlasím zcela s Marcelou ohledně novinek.cz, ty aspoň nejdříve uvedly, že se jedná o reakci na déletrvající ostřelování Kássamy. Velmi mě zklamalo aktualne.cz, kde mladík a mladá dáma pod zkratkami napsali tendenčně článek s odkazem na reuters a vypadalo to, že Izrael z rozmaru zaútočil jen tak. To bych od nich nečekal. Je asi třeba být připraven na všechno, lži i propagandu.

Tamar:
no.. na těch Novinkách byl úplně ze všeho nejdřív dramatický titulek "Gaza se topí v v krvi", což považuju za manipulaci se čtenářem. Nic takového jsem nezaznamenala nikde jinde..

Pepino65:
Tady je výňatěk z článku na aktuálně.cz:
V reakci na útok začali palestinští ozbrojenci ostřelovat svými raketami Kásam jih Izraele. Zasáhli jeden dům ve městě Netivot, kde jeden muž zahynul a pět dalších lidí utrpělo zranění. Dvě střely dopadly na město Aškelon.

Tady je moje reakce na článek pana Martina Nováka(zkratka man) a Simony Holecové (zkratka sim) z aktualne.cz:
Hamás ostřeluje izraelské území již více než týden. A v článku je uvedeno, že Kássamy létají na Izrael jak odpověď na jejich útok. Co je to za hnus? To je teď nový styl překrucování faktů nebo špatný překlad z reuters?
To už tam rovnou mělo být napsáno: Sprostým židovským nadávkám byl Hamás nucen se bránit vypouštěním raket Kássam. Izraelští teroristé následně vybombardoval střediska Hamásu v Gaze, což byl nepřiměřený útok vzhledem k tomu, že Kássamy létaly pouze na izraelské civilisty. Vy dva pod zkratkami, to jste vymysleli vy sami nebo vás k tomu někdo navedl? Pro vás by asi bylo dobré obnovit Rudé právo.

Ano v Gaze to krvavé je beze sporu, ale víme proč, tento obsah mi vadil podstatně víc.

Samuel:

--- Citace: Yan kdy 28. Prosince 2008, 11:06:31 ---Jaká neadekvátní reakce. To co dělá Izrael v pásmu Gazy je naprosto v pořádku. Teď si ale musí dát pozor ns to aby se eskalace nerozšířila i na WB.

--- Ukončit citaci ---
Elazar má pravdu. Generální tajemník OSN se již dal slyšet, že šlo o použití nepřiměřené síly ze strany Israele. Pravděpodobně by bylo v pořádku, pokud by na Gazu střílel z ručních odpalovačů granátů a min, případně používal rovněž kaťuše. Možná i sebevražedné atentáty ze strany Israele byly přiměřené pro OSN. To je opravdu hnus. Samozřejmě Rada bezpečnosti také.

eleazar:
Všimněte si záběrů na vybombardované interiery Hamasu. Ani Ludvík Bavorský či Ludvík XIV. by se takovou rozmařilost nemuseli stydět.
A pak, že v Gaze trpí bídu.....nic takového, žijí si v přepychu jako na francouzském dvoře, podvyživenci.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi