Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

kombinace sabat-neděle

<< < (2/3) > >>

eleazar:

--- Citace: Samuel kdy 24. Prosince 2008, 14:46:34 ---Ono vše má dvě strany mince. Poměrně velká soukromá firma v Jerusalemu, se kterou mám nějakou spolupráci, končí ve čtvrtek a má pátek a sobotu volno. Takže v pátek se mnou nikdo nekomunikuje ani dopoledne, zato já již musím být připravený "pracovat" a být s nimi v kontaktu v neděli. :)

--- Ukončit citaci ---
Na tom není nic k podivování.

Vader:

--- Citace: chawwa kdy 24. Prosince 2008, 14:55:48 ---To mi připomínáš jedoho týpka, co říkal o českém konzulátu v Izraeli-nepracovali v pátek, aby bylo za dobře učiněno muslimům, také nepracovali v sobotu, aby bylo za dobře s židy a v neděli,aby bylo spoko s křesťany..

--- Ukončit citaci ---

Jeste bych zavrel ve ctvrtek kvuli Druzum. Zbyvaji tri dny. Proc otevirat na tri dny ?  ;D

Elazar:
Já bych přijal desetidenní týden kvůli Egypťanům, a jsme tam, kde jsme byli.  :D

chawwa:

--- Citace: Vader kdy 24. Prosince 2008, 15:30:01 ---
--- Citace: chawwa kdy 24. Prosince 2008, 14:55:48 ---To mi připomínáš jedoho týpka, co říkal o českém konzulátu v Izraeli-nepracovali v pátek, aby bylo za dobře učiněno muslimům, také nepracovali v sobotu, aby bylo za dobře s židy a v neděli,aby bylo spoko s křesťany..

--- Ukončit citaci ---

Jeste bych zavrel ve ctvrtek kvuli Druzum. Zbyvaji tri dny. Proc otevirat na tri dny ?  ;D

--- Ukončit citaci ---
:D :D

eleazar:
V Osmanské říši byl volným dnem čtvrtek jako nábožensky neutrální.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi