Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Chanuka

<< < (13/16) > >>

zoom:
Jistě, že se na Chanuka může pít alkohol, ovšem s mírou stejně jako po celý rok, měla jsem na mysli pití poněkud nemírné, které je obvyklé o Purimu. Váš příspěvěk petahyo mi totiž připomínal spíše Purim než Chanuku.

petahyah:

--- Citace: zoom kdy 20. Prosince 2009, 22:30:05 ---Jistě, že se na Chanuka může pít alkohol, ovšem s mírou stejně jako po celý rok, měla jsem na mysli pití poněkud nemírné, které je obvyklé o Purimu. Váš příspěvěk petahyo mi totiž připomínal spíše Purim než Chanuku.

--- Ukončit citaci ---

O Chanuce může pít každý jak chce, tedy skoro každý.
Já bohužel pít nemůžu, neboť musím brát 15 různých léků, pít nemůžou ani muslimové co v USA ve své mešitě slavili Chanuku.
Ale jinak se většina lidí (kteří nejsou nemocní nebo ) může o Chanuce spít do němoty.

chaje:
muslimové slavili chanuku? :-)

martindeporres:

--- Citace: petahyah kdy 21. Prosince 2009, 10:44:50 ---
--- Citace: zoom kdy 20. Prosince 2009, 22:30:05 ---Jistě, že se na Chanuka může pít alkohol, ovšem s mírou stejně jako po celý rok, měla jsem na mysli pití poněkud nemírné, které je obvyklé o Purimu. Váš příspěvěk petahyo mi totiž připomínal spíše Purim než Chanuku.

--- Ukončit citaci ---

O Chanuce může pít každý jak chce, tedy skoro každý.
Já bohužel pít nemůžu, neboť musím brát 15 různých léků, pít nemůžou ani muslimové co v USA ve své mešitě slavili Chanuku.
Ale jinak se většina lidí (kteří nejsou nemocní nebo ) může o Chanuce spít do němoty.

--- Ukončit citaci ---
Vy musíte být nemocnej jen z toho, co berete.  To by nevydržel ani nosorožec. Byl jste někdy za doktorem?

wiktor:
Tak zemřela brittany murphy, rivka z filmu dáblova čísla.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi