Judaismus > Obecná náboženská debata

Stvoření-evoluce-kreativismus...

<< < (3/4) > >>

xenakis:
vader:asi mi ušel cíl zprávy... ;D

daniel lehotsky:
to Vader)napoveda:babicka,106(nasledna gratulace k dlzke geneticke,, in"dispozicii,Hospodin,den a rok,rok a den. ;)

Tamar:
 :D :D ...hi hi hi... hlavně, že víme, kdo s kým mluví..  ;D ;D
..nic si z toho nedělejte.. mě včera taky uniklo, že dva z těch receptů, co jsem kopírovala do fóra jsou naprosto identické..

Vader:

--- Citace: daniel lehotsky kdy 22. Prosince 2008, 15:19:42 ---to Vader)ako pocitam,tak pocitam,mne to vyslo 38.690 rokov.pozehnane,gratulujem. ;D

--- Ukončit citaci ---

Jestli je ta tecka nikoliv teckou desetinnou, ale separatorem radu, pak je to na same hranici pouzitelnosti metody C14  ;D (Neplest si s C4, to je trosku odlisna vec  >:D )

BTW prababicku v tech 106 prejelo auto

Vader:

--- Citace: xenakis kdy 22. Prosince 2008, 19:44:23 ---vader:asi mi ušel cíl zprávy... ;D

--- Ukončit citaci ---

Bez muceni a ohledu na obecny nazor se priznam, ze mi necini prolem datovat lidske pozustatky do rou 30000 pr.o.l., nebo kostru zraloka do druhohor. Ovsem preferuji uhlikovou/organickou metodu datovani. Vyvraci to nejak Stvoreni ? Kdo jsem ja, abych naprosto presne vedel, jak to cele se Stvorenim probihalo ? Viz kniha Job. A dost mozna jsem to ja, kdo se myli tak, ze nelze nez byt nazvan posetilcem...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi