Judaismus > Obecná náboženská debata

Stvoření-evoluce-kreativismus...

(1/4) > >>

xenakis:
ahoj.přiznám se, že nevím jestli toto téma je/bylo na fóru probíráno.Přesto bych rád slyšel Vaše názory, myšlenky, odkazy, cokoliv :)Dík Iannis

chawwa:
ahoj, tož kde začnem? U velkého třesku? Nebo hromového blesku od Pána Boha? Vysvětli mi prosím-kreativismus.pa

Tamar:

--- Citace: xenakis kdy 18. Prosince 2008, 16:10:01 ---ahoj.přiznám se, že nevím jestli toto téma je/bylo na fóru probíráno.Přesto bych rád slyšel Vaše názory, myšlenky, odkazy, cokoliv :)Dík Iannis

--- Ukončit citaci ---
Probírali a docela podrobně, ale nemůžu to najít.. Možná to bylo i na lamedwaw (https://www.lamedwaw.org/phpBB2/index.php), ale tam to taky nějak nemůžu najít - možná to bylo ještě před tím, než se nám sesypalo fórum.. >:(

xenakis:
ahoj)chawwa: ohledně kreativismu-jistě se dá, buď na netu či jinde najít mnoho definic.Já, možná ne adekvátně, povím mou zkušenost po zhlédnutí jednoho dokumentu o kreativismu. Co jsem vypozoroval, jedná se o popření většiny vědeckých teorií a paradigmat (různé evoluční teorie) a přijetí pouze jediného pramenu, tedy Bible (ohledně stvoření, posléze "evoluce"). Kreativismus má, dle zmíněného dokumentu, odlišný názor např. pračlověk (jeho zrod, doba působení), dinosauři, ...vývoj fauny. Znovu připomínám nejsem odborník na slovo (Slovo...;))vzatý...já možná něco o hudbě....mimochodem na škole nás učí něco o "kostěných flétnách" prehistorických...starověkých...tak jak je to se stářím člověka ?:-[ Dík Iannis)

Vader:

--- Citace: xenakis kdy 20. Prosince 2008, 19:45:42 ---...tak jak je to se stářím člověka ?

--- Ukončit citaci ---

To je ruzny, prababicka zvladla krasnych 106 let  ;D (Odpustte forek, ale kdyz to na me prijde...)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi