Judaismus > Obecná náboženská debata

Kam

<< < (2/3) > >>

Vader:

--- Citace: chawwa kdy 16. Prosince 2008, 14:04:38 ---sím, koukám do siduru,na lidi a do lesa.. :o

--- Ukončit citaci ---

Ja na Sefa myslim casto, takze napriklad v precpane saline bych sidur asi ani nevytahl  ;)

chawwa:

--- Citace: Vader kdy 16. Prosince 2008, 14:14:11 ---
--- Citace: chawwa kdy 16. Prosince 2008, 14:04:38 ---sím, koukám do siduru,na lidi a do lesa.. :o

--- Ukončit citaci ---

Ja na Sefa myslim casto, takze napriklad v precpane saline bych sidur asi ani nevytahl  ;)

--- Ukončit citaci ---
Tak aspoň tu kipu,hm? :D

lechem:
Zdravím.

Mnohokrát děkuji za tenhle inspirativní dotaz. Doposaváď jsem o tom nepřemýšlel. Ale teď když si to v sobě rozebírám, tak na Něj myslím tak nějak sféricky kolem dokola.

Lechem

Samuel:
Nemám žádný předmět, místo, směr který by dominoval. V podstatě je to asi nejvíce závislé na tom, kde se zrovna nacházím a co, nebo kdo je v mém okolí. Takže to mohou být stejně jako u Marcely stromy, moje fenka, místo na trávníku, mrak, křížení dlažby, prostě těch možností je velmi mnoho. A samozřejmě někdy mám i zavřené oči a nedívám se na nic.

chawwa:

--- Citace: lechem kdy 16. Prosince 2008, 15:17:01 ---Zdravím.

Mnohokrát děkuji za tenhle inspirativní dotaz. Doposaváď jsem o tom nepřemýšlel. Ale teď když si to v sobě rozebírám, tak na Něj myslím tak nějak sféricky kolem dokola.

Lechem

--- Ukončit citaci ---
..no právě,ale jen tak lehce..zkus, co Tě první na danou otázku napadne :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi