Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Dokument v TV
V.Neckar jr:
--- Citace: nillbert kdy 30. Dubna 2007, 17:50:17 ---už jsem to viděl kdysi :-) vrcholná kuriozita byly především ty dva blbové u těch stromků co si snad ani neuvědomovali že budou v televizi.... :-)
především však dávali dva super filmy, sice až pozdě v noci: "Čaj s Mussolinim" a "Matka noc" , ty opravdu stáli za shlédnutí :-) doufám že se někdo díval :-) ....zejména "matka noc" je skutečně geniální zfilmování povídky Kurta Vonneguta
--- Ukončit citaci ---
Ten čaj u duceho jsem neviděl ale Mother Night je lepší jako knížka než film (navíc dost pochybuji že ji žánrově možné zařadit jako povídku)
Ted běží v pondělním FK Woody Allen. V pondělí byla tak trochu "kafkovská" Stíny a mlha
nillbert:
--- Citace: V.Neckar jr kdy 16. Května 2007, 15:08:16 ---.......dost pochybuji že ji žánrově možné zařadit jako povídku)
Ted běží v pondělním FK Woody Allen. V pondělí byla tak trochu "kafkovská" Stíny a mlha
--- Ukončit citaci ---
"povídka" přece neni sprosté slovo , jsou povídky co strčí hravě do kapsy celé románové eposy :-) Jirásek s Hemingwayem by mohli vyprávět.... :-))
Self-haterův filmeček jsem neviděl, neměl jsem čas.
Scooolie:
Woody Allen, to je od kačera Woody Woodpackera brácha? :D Sorry, ale tomu pánovi jsem opravdu nepřišel na chuť.
V.Neckar jr:
--- Citace: nillbert kdy 16. Května 2007, 18:33:54 ---
--- Citace: V.Neckar jr kdy 16. Května 2007, 15:08:16 ---.......dost pochybuji že ji žánrově možné zařadit jako povídku)
--- Ukončit citaci ---
"povídka" přece neni sprosté slovo , jsou povídky co strčí hravě do kapsy celé románové eposy :-) Jirásek s Hemingwayem by mohli vyprávět.... :-))
Self-haterův filmeček jsem neviděl, neměl jsem čas.
--- Ukončit citaci ---
Proč je vlastně Woody na tom seznamu na Masada.org?
Scoolie: No to by mne zajímalo proč a které filmy konkrétně?
nillbert:
--- Citace: V.Neckar jr kdy 17. Května 2007, 16:59:36 ---Proč je vlastně Woody na tom seznamu na Masada.org?
--- Ukončit citaci ---
Vzhledem k tomu že jsem neměl sílu dokoukat ani jeden jeho film dokonce, tak vlastně ani nevim... :-)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi