Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
z pátka na sobotu
Vodník:
--- Citace: leho kdy 14. Prosince 2008, 07:56:41 ---Proč by mělo právo zde diskutovat být nějakým všeobecným právem? Co kdyby se vlastník tohoto fóra rozhodl prostě fórum zrušit?
--- Ukončit citaci ---
Totéž co Vader: v podstatě opakujete moje slova, že je rozhodující, kdo je vlastníkem fóra. Je-li toto fórum židovské, pak my, goyim, jim do toho nemáme co kafrat. Protože ale můj dojem je celkem nejasný, zeptal jsem se přímo. Odpovědi se mi doposud nedostalo.
Vader:
--- Citace: Samuel kdy 14. Prosince 2008, 12:16:43 ---Omlouvám se za off-topic, ale nemohu odolat připojit další zkušenosti s verzatilkami.
Vadere, eleazare, Marcelo, znali jste ten fígl, že se ustřihl konec tkaničky od bot asi 1cm nad zpevněným koncem. Ten zbytek se roztřepil a zpevněným koncem se protáhl špendlík. Vznikla parádní šipka :)
--- Ukončit citaci ---
Ufffff :o Puvodne jsem si chtel precist vsechny prispevky, a teprve potom reagovat, ale tohle me dostalo ;D To uz byla skoro profesionalni indianska zbran, ne ? :D
Takze uz tu mame plastelnu, tvrde papirky, ryzi a ted tohle. My jsme obcas pouzivali jeste plastickou gumu z geometrie (je tvrdsi nez plastelina) nebo 2-3 vrstvy kury pomerance >:D
Vader:
--- Citace: Vodník kdy 14. Prosince 2008, 14:29:52 ---Rozčilujete se zcela zbytečně
--- Ukončit citaci ---
Ja se nikdy nerzozciluju zbytecne >:D A tentokrat jsem se jeste ani nestacil vyspinovat do rozcileni, jen jsem zacal byt rozzlobeny.
--- Citovat ---vlastník nebo majitel (=Vaše slova) je zde pánem a já se právě proto zajímám, kdo to je.
--- Ukončit citaci ---
A ja vam opakuji, za vam po tom nic neni. Nebo mozna je, ale stejne vam to nereknu. Neberte to osobne, ale je to jediny neprekrocitelny prikaz dany mi majitelem.
--- Citovat ---Vašimi slovy: provedu to po jeho.
--- Ukončit citaci ---
Naridi-li, opravdu to provedu po jeho. Pokud by mi to bylo proti srsti a svedomi, odesel bych a predal klice a hesla jinemu.
--- Citovat ---Nevím, proč mi nařizujete mlčet, místo toho jste mi raději mohl jednoznačně odpovědět na mou otázku. >:( Nařídil Vám vlastník/majitel tohle fórum zavřít na šábes? Nebo je to Vaše fórum a Vaše rozhodnutí? O.k., já se bez problémů přizpůsobím. Tak to ale řekněte! Fórum bylo z ničeho nic zavřené s tím, že je šábes, beze slůvka vysvětlení, takže byli zmateni i jiní uživatelé.
--- Ukončit citaci ---
Naridil jsem vam mlcet ohledne veci, ktere (prinejmensim do ctvrtka) nejsou vase parketa. Znovu opakuji (a necht to neni brano jako nafoukanost) : Ja jsem admin (safra, timhle uz nejaky text zacina, zejo...) a od majitele jsem dostal volnou ruku k operacim na foru. Kdyz se rozhodnu, ze kazde utery bude mit forum fialovy template, tak pokud nezasahne, neni jine sily, ktera by me donutila k ustupu.
Beze sluvka vysvetleni ? Vodniku, jste inteligentni clovek, z toho co vidite na strance "zasabatovaneho" fora plyne vse. Je to tam i cesky. Mam snad pridat i holandstinu ? Pro zmenu vysvetlete vy mne, jestli je duvod k zmatenosti uzivatelu zprava typu "Je sabat, odpocivejte." ? Nelze to pochopit ? Fakt ne ?
--- Citovat ---Ostatně tuto debatu jsem neotevřel já, jen jsem se do ní přidal se svým názorem. A Vaše reakce? "...z plna hrdla mlcte. Neprosim, narizuji" ??? :-X
--- Ukončit citaci ---
No jiste. Protoze udel editoru, moderatoru a adminu je trpky. Na jedne strane se starat, aby se lidi nenapadali, branit je bez rozdilu viry ci politickeho presvedceni (snad jsem selhal "jen" u eleazara; stouchance jemu ustedrene jsem moc nevykryl :-[ ), na stranu druhou od sebe nechat prskat od uzivatelu, kterym se nelibi (jak rika Car Venceslav) "to ci ono".
Vader:
--- Citace: Samuel kdy 14. Prosince 2008, 08:58:23 ---Vadere, výborně. Skutečně nějak takto si představuji správně fungující demokracii. Myslím, že v Israeli, ale i jinde by se od Vás mohli učit. Ona ta v současnosti politiky provozovaná demokracie je ohromně fajn, ale jak říká klasik "od pocamcaď do pocamcaď".
Aby nedošlo k mýlce, to myslím zcela vážně, ne jako ironii
--- Ukončit citaci ---
Samueli, je zde jeden, snad nepodstatny, rozdil : nebyl jsem uzivateli zvolen, a nejsem jim de iure odpovedny. De facto jiste ano, ale Tom Baldynsky razil heslo "vocamcad pocamcad". Je proste nespravne predpokladat, ze na moderovanem foru bude 100% demokracie athenskeho typu :-\
Snazim se nedelat veci, ktere se lidem nelibi. Ale obcas musim.
BTW zrovna vy budete mezi temi, ktere oslovim ve ctvrtek a pozadam o nazor na zavaznost ankety. To je ustupek u me nevidany.
Vader:
--- Citace: Yan kdy 14. Prosince 2008, 10:23:52 ---Tak moment, já nikde nenapsal že by to bylo pobuřující. Mě to přijde nešikovný..... hele, v pátek jsem v práci a ne vždy mam čas se sem kouknout, pak mam trénink, pak si jedu nakoupit a domu se dostanu v čase kdy běží Nemocnice na kraji města.
--- Ukončit citaci ---
Pripominka prvni - tohle neni forum o serialech. Tohle forum je specificke necim jinym.
Pripominka druha - snazim si predstavit, jak Moshe rabejnu rika Sefovi "Poslouchaj, Hospodine, ten sabat se mi moc nehodi. Neprehodime to na stredu ?"
--- Citovat ---Nicméně mohl svůj úmysl oznámit dopředu....... už jenom proto že doteďka to tak tady nebylo (tolik k despotovi).
--- Ukončit citaci ---
OK, poprve to bylo prekvapko, po nemz nasledovala diskuse, podruhe uz se to dalo cekat. A ja doufam, ze na foru se to bude opakovat kazdy sabat (ne to pisteni, ten sabbath-mode).
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi