Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
z pátka na sobotu
Yan:
--- Citace: zoom kdy 14. Prosince 2008, 09:04:33 ---...Skutecne nechapu co je na tom tak strasne poburujiciho vypnout na jeden den forum / opakuji ne stranky. Ja jsem na zacatku myslela, ze byly vypnute stranky jako takove, ale forum ....
--- Ukončit citaci ---
Tak moment, já nikde nenapsal že by to bylo pobuřující. Mě to přijde nešikovný..... hele, v pátek jsem v práci a ne vždy mam čas se sem kouknout, pak mam trénink, pak si jedu nakoupit a domu se dostanu v čase kdy běží Nemocnice na kraji města. Zapnu počítač a mimo jiné mrknu i sem. Projdu články, mrknu na fórum že se podívám jestli tam někdo něco zajímavýho napsal (pravda, minulej tejden se tam odehrávala pro mě zcela nezajímavá diskuze "Smrt velekněze smiřuje")...... a co nevidim, někdo tam někomu přeje šťastnej a veselej šábes (což je v pořádku) a fórum je mimo provoz....... takže se nepodívám, až někdy v sobotu večer. Pro mě je to nešikovné.
Akceptuju fakt, že admin má právo si to udělat jak chce. Proti tomu nic, já mám zase právo aby se mi to nelíbilo (i když je mi to prd platný).
Nicméně mohl svůj úmysl oznámit dopředu....... už jenom proto že doteďka to tak tady nebylo (tolik k despotovi).
Tamar:
--- Citace: Vader kdy 14. Prosince 2008, 00:45:05 ---Tak, lidi. I ja jsem jen clovek......
--- Ukončit citaci ---
Hi hi hi hi hi ... mě tady chybí ten smajlík, co se smíchy válí po zemi a plácá do ní ručičkama...
Pokud jde o fórum, tak jednoznačně - ať se děje vůle adminova..
Pokud jde o verzatilky, tak je naprosto jasné, že ne vždy vede "pokrok" kupředu.. my jsme používali jako náboje rýži..
Samuel:
Omlouvám se za off-topic, ale nemohu odolat připojit další zkušenosti s verzatilkami.
Vadere, eleazare, Marcelo, znali jste ten fígl, že se ustřihl konec tkaničky od bot asi 1cm nad zpevněným koncem. Ten zbytek se roztřepil a zpevněným koncem se protáhl špendlík. Vznikla parádní šipka :)
Tamar:
Nee.. no to je ale dost drsný.. (ještěže jsme to neznali.. ti grázlíci, co jsem s nima chodila do školy by rozhodně neváhali..)
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 14. Prosince 2008, 00:45:05 ---Vodniku, co je vam do toho, ci je forum ? Az mi (nebo Scoooliemu ci komukoliv jineho z posadky) vlastnik a majitel neco zakaze nebo naridi, provedu to po jeho. Az povedete svoje forum, tak si delejte co chcete. Do te doby na dane tema z plna hrdla mlcte. Neprosim, narizuji >:(
--- Ukončit citaci ---
Rozčilujete se zcela zbytečně, Vadere, neboť jen opakujete moje slova: vlastník nebo majitel (=Vaše slova) je zde pánem a já se právě proto zajímám, kdo to je. Vašimi slovy: provedu to po jeho. Nevím, proč mi nařizujete mlčet, místo toho jste mi raději mohl jednoznačně odpovědět na mou otázku. >:( Nařídil Vám vlastník/majitel tohle fórum zavřít na šábes? Nebo je to Vaše fórum a Vaše rozhodnutí? O.k., já se bez problémů přizpůsobím. Tak to ale řekněte! Fórum bylo z ničeho nic zavřené s tím, že je šábes, beze slůvka vysvětlení, takže byli zmateni i jiní uživatelé.
Ostatně tuto debatu jsem neotevřel já, jen jsem se do ní přidal se svým názorem. A Vaše reakce? "...z plna hrdla mlcte. Neprosim, narizuji" ??? :-X
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi