Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
z pátka na sobotu
Vader:
Tak, lidi. I ja jsem jen clovek, a zacinam se zlobit >:(
Scooolie, klidanko si forum i hlavni web na vase nejvetsi svatky vypni, a kdo jen pipne proti, dostane ode me rezavym bagrem pres hlavu. Ale pak si ujasneme, kolik adminu (ne moderatoru) forum potrebuje. BTW deaktivovat sabbath-mode lze i s prumerne inteligentnim mobilem behem jizdy na kolbezce.
Yan na foru obcas neco zakafra, obcas rekne i neco zajimaveho ci moudreho, ale frekvence neni vysoka. A zrovna on bude prskat, ze "to zase nekdo vypnul" ?!? Dejte mi nekdo toho chlapa na dostrel flusacky (takovy ten obal z versatilky a jako munice se pouziva plastelina) >:(
Vodniku, co je vam do toho, ci je forum ? Az mi (nebo Scoooliemu ci komukoliv jineho z posadky) vlastnik a majitel neco zakaze nebo naridi, provedu to po jeho. Az povedete svoje forum, tak si delejte co chcete. Do te doby na dane tema z plna hrdla mlcte. Neprosim, narizuji >:(
Vy ostatni, kteri reptate, frflate a vyluzujete zbytecna pismenka (ostatnich se to netyka) : anketa jeste neskoncila; ukoncena bude ve ctvrtek 18.12. Do te doby to proste bude tak, jak rozhodnu. Nevim, kam vsude na fora a weby chodite, ale za odporovani adminovi je proste permban, at uz je to moralni ci ne. Kolikrat mam opakovat, ze admin je v systemu druhy po B-hu ? Cemu na tom nerozumite ??? Jo tak, mame demokracii, hmm. Tak tady (neboli co se chodu fora tyce) na to v omezene mire zapomente. Rikejte mi treba despota (urazlivejsi vyroky si nechejte na PM), ale takhle to proste bude. Tecka.
Budte Scoooliemu vdecni za to, ze umoznil anketu. Jiny admin by se s takovou veci vubec nezalamoval.
Okay, rozdelme si role jako u filmovych policajtu - hodnej admin, zlej admin. Ex catedra prohlasuju, ze hodnej admin je Scooolie. Zbytek z toho plyne.
A jen tak mimochodem, racil nekdo spocitat prispevky na foru od stredy do patku vecera ? Ja nevim, ale kdyz uz bych chtel kafrat, asi bych se podival na fakta. Tech prispevku bylo tak malo (jedna ruka zmrzaceneho pyrotechnika by to spocitala), ze nepochopim to pozdvizeni kolem sabatu. Hodlate argumentovat tim, ze mate o sabatu volno a vic casu ? A co nedele, to volno nemate ?
Takze rikam A DOST !.
BTW o zavaznosti ankety se poradim se stalymi a vazenymi cleny, Scoooliem a svym jezevcikem :P
eleazar:
--- Citace: Vader kdy 14. Prosince 2008, 00:45:05 ---A zrovna on bude prskat, ze "to zase nekdo vypnul" ?!? Dejte mi nekdo toho chlapa na dostrel flusacky (takovy ten obal z versatilky a jako munice se pouziva plastelina) >:(
--- Ukončit citaci ---
Pro mladší 15 let dodávám, že mě se jako munice lépe osvědčily nasliněné papírové kuličky. Neulpívají na závitech, je možno jich mít v ústech zásobu bez toho, aby se během skladováni deformoval jejich tvar a dají se vytvořit bez pomoci rukou ;D
leho:
--- Citace: Vodník kdy 13. Prosince 2008, 18:42:11 ---...Naopak práva goyim jsou uzavřením fóra usurpována, ježto oni jsou tohoto svobodného rozhodnutí zbaveni. ...[/color]
--- Ukončit citaci ---
Opravdu svérázný výklad práv goyim nebo kohokoliv jiného. Proč by mělo právo zde diskutovat být nějakým všeobecným právem? Co kdyby se vlastník tohoto fóra rozhodl prostě fórum zrušit? To by měl být odsouzen u soudu a jít sedět? Já šabat v žádném případě nedržím, byl jsem v Izraeli dva měsíce a myslím si o něm svoje, ale na druhou stranu chápu, že pro někoho jiného je to důležitý svátek s přísnými pravidly, který dává smysl. Když jsem viděl fórum uzavřené kvůli šabatu, tak vím, že to není nadlouho a nijak mne tato skutečnost neovlivnila. Je to věc víry a respektu k této víře...
--- Citovat ---Kolikrat mam opakovat, ze admin je v systemu druhy po B-hu ? Cemu na tom nerozumite Co??? Jo tak, mame demokracii, hmm. Tak tady (neboli co se chodu fora tyce) na to v omezene mire zapomente. Rikejte mi treba despota (urazlivejsi vyroky si nechejte na PM), ale takhle to proste bude. Tecka.
Budte Scoooliemu vdecni za to, ze umoznil anketu. Jiny admin by se s takovou veci vubec nezalamoval.
Okay, rozdelme si role jako u filmovych policajtu - hodnej admin, zlej admin. Ex catedra prohlasuju, ze hodnej admin je Scooolie. Zbytek z toho plyne.
A jen tak mimochodem, racil nekdo spocitat prispevky na foru od stredy do patku vecera ? Ja nevim, ale kdyz uz bych chtel kafrat, asi bych se podival na fakta. Tech prispevku bylo tak malo (jedna ruka zmrzaceneho pyrotechnika by to spocitala), ze nepochopim to pozdvizeni kolem sabatu. Hodlate argumentovat tim, ze mate o sabatu volno a vic casu ? A co nedele, to volno nemate ?
Takze rikam A DOST !.
BTW o zavaznosti ankety se poradim se stalymi a vazenymi cleny, Scoooliem a svym jezevcikem
--- Ukončit citaci ---
Nejsem si jistý, do jaké míry s Vaderem souhlasím, ale považuji jeho vyjádření za docela inspirativní. Hlavně proto, že jsem také správce jistého nejmenovaného webu a nikdy neškodí, občas hledat inspiraci i jinde...
Samuel:
Vadere, výborně. Skutečně nějak takto si představuji správně fungující demokracii. Myslím, že v Israeli, ale i jinde by se od Vás mohli učit. Ona ta v současnosti politiky provozovaná demokracie je ohromně fajn, ale jak říká klasik "od pocamcaď do pocamcaď".
Aby nedošlo k mýlce, to myslím zcela vážně, ne jako ironii
zoom:
Tak to se mi libi, jak to tady Vader jasne formuloval. Vsechna cest. Skutecne nechapu co je na tom tak strasne poburujiciho vypnout na jeden den forum / opakuji ne stranky. Ja jsem na zacatku myslela, ze byly vypnute stranky jako takove, ale forum .... Tak doufam, ze jsou jiz vsichni klidni po te, kdy si precetli pohled admina a vedi, ze on to s tim sabesem mysli vazne. Hlavne skutecne otazka prava a povinnosti ve foru je trochu jina nez pred soudnim dvorem, to by si meli ti, kdo tak vehementne brani sva prava uvedomit. ;D Bylo by mozna velmi krasne, kdyby vsechny spory byly pouze virtualni a ne skutecne, ale svet neni virtualni. ::)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi