Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
z pátka na sobotu
Scooolie:
Che che. Scooolie nejprve asi minutu hledal, kdy že končí šabat, a pak asi 20 minut hledal, kde se to vrací zpět (je to naprosto snadné, jen si stačí všimnout). ;)
Uvidíme, co anketa.
Pepino65:
--- Citace: zoom kdy 7. Prosince 2008, 18:30:31 ---Ale, ale Pepino mame prece demokracii tady nejste u ajatolahu ;)
--- Ukončit citaci ---
Už jsem se bál, že se sem naboural Alí Chamenei ;D
Pepino65:
--- Citace: Marcela kdy 7. Prosince 2008, 20:45:14 ---
--- Citace: Pepino65 kdy 7. Prosince 2008, 17:54:48 ---Proč to nebylo uveřejněno předem? Když už ...
--- Ukončit citaci ---
;D ;D no právě to byl ten okamžik překvapení.. :D :D, rozesmálo mě to.. a pobavilo: "co sem lezeš, když máš oslavovat šabat??"
(před chvílí jsem přijela z práce - dvě dvanáctky po sobě a ještě o šábesu.. ;), tak si říkám.. bude-li Hospodinu milé, abych mohla slavit Šabat, jistě mi dovolí sehnat si takovou práci, kde to půjde.. ;D ;D)
--- Ukončit citaci ---
2 dvanáctky po sobě? Já jich někdy udělám i víc. ;D
Tamar:
--- Citace: Pepino65 kdy 7. Prosince 2008, 22:25:39 ---2 dvanáctky po sobě? Já jich někdy udělám i víc. ;D
--- Ukončit citaci ---
Klidně si jich dělejte třeba tucet.. ale já jsem vyčerpaná starší osoba :D ;D a v stávat v pět ráno mě zrovna neposiluje. Na mé práci mě nevyčerpává to, že je to namáhavá a stresující práce, ale nesmyslná buzerace a špatná organizace.
Scooolie:
--- Citace: Marcela kdy 7. Prosince 2008, 22:41:11 ---
--- Citace: Pepino65 kdy 7. Prosince 2008, 22:25:39 ---2 dvanáctky po sobě? Já jich někdy udělám i víc. ;D
--- Ukončit citaci ---
Klidně si jich dělejte třeba tucet.. ale já jsem vyčerpaná starší osoba :D ;D a v stávat v pět ráno mě zrovna neposiluje. Na mé práci mě nevyčerpává to, že je to namáhavá a stresující práce, ale nesmyslná buzerace a špatná organizace.
--- Ukončit citaci ---
Obávám se, že Pepino nemyslel náročné 12hodinnové směny, ale lahodný plzeňský 12° mok ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi