Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Bojler

<< < (4/4)

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy  2. Prosince 2008, 00:36:56 ---Co je nepřípustného nad krokodýlími slzami nad nebohými Palestinci? Ne, že bych s takovým slzením věcně souhlasil, ale přijde mi to jako přípustný názor.

--- Ukončit citaci ---

Jiste, je to stejne tak spravne, obhajitelny a legitimni, jako neuznani Izraele nebo naprosto prijatelne povidani o krute a ilegalni okupaci Zapadniho brehu (ten nazev mas rad, ne?), Golan a konec koncu i Gazy. O osadach vsemozne jinde nemluve.
Ovsem muzes-li mit "vycizelovany" nazor na potraty, neupirej mi totez ve vztahu k Izraeli a jeho fasisticke okupacni armade  >:(

Scooolie:
Ale já ti přece nic neupírám. Já jen říkám, že takové názory, které jsi zmínil, pokud jsou podány nějakou civilizovanou formou nejsou důvodem pro ban. Budu se s takovým člověkem tvrdě přít, ale ani na chvilku mě nenapadne mu zakazovat přístup nebo mazat příspěvky.

Kdybychom se dostali do debaty o Judeji a Samaří (alias Západním břehu Jordánu), tak by bylo zajímavé zjistit, kdo z nás dvou je více "vpravo". Moje jednoduchá, přímočará a prvoplánová víra v B*ha pro mě činí právo na Judeu a Samaří křišťálově čisté a přehledné.Tolik v rovině teoretické. Jinou věcí ale je, že v praxi tam prostě žijí Arabové a že Židé se s nimi musí nějak domluvit.

Vader:
Obavam se, ze doslo k nepochopeni meho sarkasmu...

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi