Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Perský záliv nebo Arabský záliv?
Scooolie:
Ó, my jsme tam proíránští, óó my jsme tak proíránští ;D Asi poprosím o zvýšení dotací pro Eretz z Teheránu ;D
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 20. Listopadu 2008, 22:45:34 ---Ó, my jsme tam proíránští, óó my jsme tak proíránští ;D Asi poprosím o zvýšení dotací pro Eretz z Teheránu ;D
--- Ukončit citaci ---
Nerekl bych proiransti, maximalne tak jeste propersti ;) Nebo zkratka tradicni. Ale pozadat Teheran o dotace na osvetu je docry chucpe joke ;D
Vader:
--- Citace: Marcela kdy 20. Listopadu 2008, 22:26:53 ---hi hi hi.. Perský záliv.. ;)
(akorát ten původní odkaz mi nějak nefunguje - až tenhle: https://arabian-gulf.info/persiangulf.htm
--- Ukončit citaci ---
Kdyz se podivate pozorneji na text hlasky toho odkazu co "nefunguje", zjistite zjistite ze funguje a ja to povazuji za dost povedeny vtipek :D
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 20. Listopadu 2008, 23:25:02 ---
--- Citace: Scooolie kdy 20. Listopadu 2008, 22:45:34 ---Ó, my jsme tam proíránští, óó my jsme tak proíránští ;D Asi poprosím o zvýšení dotací pro Eretz z Teheránu ;D
--- Ukončit citaci ---
Nerekl bych proiransti, maximalne tak jeste propersti ;) Nebo zkratka tradicni. Ale pozadat Teheran o dotace na osvetu je docry chucpe joke ;D
--- Ukončit citaci ---
Peršané jsou sotva polovina obyvatel Íránu, co chudáci Azeři? ;D
Jak požádat o dotace? Požádat o navýšení dotací ;)
ari180:
--- Citace: Vader kdy 20. Listopadu 2008, 22:13:21 ---Ja pouzivam (a hodlam pouzivat nadale) oznaceni Persky zaliv. Stejne jako pouzivam u nas zazite jmeno Mt. Everest namisto Chumulungma a podobne.
Ari, mozna jsem vas spatne pochopil, ale pokud mluvite na konci vety o lidech, tak je mezi Persany a Araby dost veliky rozdil.
--- Ukončit citaci ---
mate pravdu,ja som to poplietol, samozrejme ked som cital tema, hned sa mi vybavil Iran ako perzska risa a zastanca nazvu perzsky zaliv a na druhej strane arabsky svet a teda zastancovia nazvu arabsky zaliv.Koniec koncov doteraz sa o tom hadaju. Nebol to Ahmadinedzad kto pred nedavnom povedal ze perzsky zaliv je bol a vzdy bude perzsky a ze ostatne krajiny sa snazia potupit ohromny a stary perzsky narod?
no spat k podstate, kedze je to spor medzi arabmi a perzanmi (iranom) a aj araby aj perzania ohrozuju Izrael, je mi Totalne jedno ako si to ta banda nazve a ci sa kvoli tomu nazvu navzajom povrazdia.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi