Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Litvinov

<< < (12/15) > >>

Vader:
Se Zoom 106% souhlasim, a neni to souhlas, ktery deklaruji Scoooliemu. Se Zoom opravdu souhlasim.
Heledte lidicky, byl jsem cikany nekolikrat okraden nebo napadnut, ale je to snad duvod nesnaset vechny z nich? Tech dobrych co znam je vic nez tech zlych. Tak co se cilite ? Nemeli za WW II stejny osud jako my ? A proti nackum se postavim i tehdy, kdyby chteli vypalit mesitu. Doufam, ze jsem se vyjadril jasne.

eleazar:

--- Citace: Vader kdy 18. Listopadu 2008, 18:08:41 ---Nemeli za WW II stejny osud jako my ?
--- Ukončit citaci ---
Zaleka ne. Podobné srovnání je políček do tváře všem nehalachickým židovským míšencům, kteří zahynuli v koncentračních táborech. Byli likvidováni cikáni a lidé žijící cikánským způsobem života, ne jejich zcivilizovanělí potomci do druhého kolene včetně.

Jestli chcete bránit mešitu před nácky, je to vaše věc. Mám názor naprosto opačný. :-*

Vader:

--- Citace: eleazar kdy 18. Listopadu 2008, 18:19:04 ---
--- Citace: Vader kdy 18. Listopadu 2008, 18:08:41 ---Byli likvidováni cikáni a lidé žijící cikánským způsobem života, ne jejich zcivilizovanělí potomci do druhého kolene včetně.

--- Ukončit citaci ---

--- Ukončit citaci ---

Kde berete drzost rozhodovat o tom, kdo je civilizovany a kdo ne ? Projdete se Mea Searim s nekym nezainteresovanym, a zeptejte se ho na uroven "civilizace".

--- Citovat ---Jestli chcete bránit mešitu před nácky, je to vaše věc. Mám názor naprosto opačný. :-*

--- Ukončit citaci ---

Nebudu do mesity hazet granaty, a tomu, kdo by to chtel udelat, zabranim treba nasilim. Teprve po nevyprovokovanem utoku bych pripadne do agresivniho muslima vyprazdnil zasobnik. Stejne jako do agresivniho budhisty. Aby bylo jasno, pane kolego, po slusnych lidech se proste nestrili. Ani za nic  >:(

Elazar:

--- Citace: eleazar kdy 18. Listopadu 2008, 18:19:04 ---
--- Citace: Vader kdy 18. Listopadu 2008, 18:08:41 ---Nemeli za WW II stejny osud jako my ?
--- Ukončit citaci ---
Zaleka ne. Podobné srovnání je políček do tváře všem nehalachickým židovským míšencům, kteří zahynuli v koncentračních táborech. Byli likvidováni cikáni a lidé žijící cikánským způsobem života, ne jejich zcivilizovanělí potomci do druhého kolene včetně.

Jestli chcete bránit mešitu před nácky, je to vaše věc. Mám názor naprosto opačný. :-*

--- Ukončit citaci ---

Tvoje názory a přesvědčení že jsi Žid jsou plivancem do tváře všem Židům, kteří kvůli své víře trpěli a neodpadli od ní a ty se ještě opovažuješ plácat takovéhle lži? Doplň si vzdělání, začni třeba u vyjmenovaných slov po b.

Čím se provinili cikáni nahnaní do plynových komor v Treblince? Že nějakému ubožákovi, co si hraje na to co není, přišli "necivilizovaní"? Dej si facku..

A pak ještě nastav druhou tvář  ;D

dudusko:

--- Citace: Elazar kdy 18. Listopadu 2008, 16:02:08 ---Než jsem to stačil odeslat, hned tu je další příspěvek. Mluvíte mi z duše. Tak nějak se nepamatuju, že by se nějaký rom/cikán (jak kdo chce) odpálil v autobuse plném dětí, toužil zničit ČR a prohlašoval, že Češi ukradli jeho zemi.

--- Ukončit citaci ---

Je tu jedna oblast, kde jsou si obě výše uvedené národnosti (?) ZCELA podobné. A to v profesionálním natahování ruky po darovaných penězích, v naprosté nespolehlivosti, v nedodržování vlastních slibů a také v pozitivní diskriminaci. "Palestinský národ" vytvořil arcilotr Arafat na radu Velkého Fidela (ne, že by se tihle dva příliš lišili...). Milý Fidelko se zase řídil doktrínou KGB...vytvořze ze skupiny lidí národ a pak křičte v OSN, že jste utlačováni. Spolehlivý recept na získání peněz,území a prebend. Setkal jsem se s názorem, pánové znalí situace vědí, že Palestinci jsou mezi Araby v podobném postavení jako tady Cikáni. A V OBOU případech mohou posloužit jako klacek k prosazování toho kterého politického názoru.

Jistě, asi si "naběhnu", ale znám Cikány z obou stran - jak ty, kteří parazitují, tak ty, kteří tvrdě pracují - obojí z Ostravy a Bohumína. Pokud pochopíte, jak funguje jejich systém hodnot - mezi nimi navzájem a pak směrem k "bílým" - máte vyhráno. A tady je "zakopaný pes". Dokud nebude přístup a aktivity státu respektovat a doslova využívat styl myšlení této komunity, tak všechna opatření těsně netrefí. A fakt, že Litvínovský incident je manipulován některými cikánskými lichváři a o jejich propojenosti s lokální PČR (která, uplacená, nevidí a neslyší) si v novinách nepřečtete.  :-\

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi