Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Litvinov

<< < (2/15) > >>

eleazar:
Mám na mysli domobranu cikánů v Janově (=místních obyvatel) a domobranu slušných lidí v ostatní části Litvínova (=též místních).

Nechť si každý chrání to své. A z toho pak může vzrůst skutečný vzájemný respekt.

geršom:
to eleazar:

zajímavá myšlenka, (konspirační teorie) - jen jak slyším o propracované konspirační teorii v rámci vlády (jakkékoliv) tak jsem dost skeptický. Dovedu si představit malou skupinu lidí, která se šikovnou manipulací může dostat k moci, tedy směrem od spodu (a to v tomto případě společensky i lidsky doslova) nahoru. Opačně tedy od shora dolů si to moc neumím představit, je tam moc proměnných na to aby to někdo dokázal dobře ukočírovat. Nicméně vše je možné. (třeba tam sedí nějaký nepoznaný genius :-))

Co se týče domobrany tak jsem taky určitě pro, jen je to velmi ošemetná zbraň, která určitě může dobře fungovat na lokální úrovni, ale obávám se že se dá lehce zneužít.

To Yan: můj příspěvek nemá přímou souvislost s danou situací v Litvínově, spíše souvisí s tím jak se toho někdo snaží "vtipně" využít. Místní občany docela chápu, jen se obávám že jím DS kluci na trvalo moc nepomůžou.

Jednoduché řešení alá pogrom nic nevyřeší.

geršom

eleazar:
Mezi námi, na nepřizpůsobivé příjemce sociálních dávek, projevujících se nebývalou hlučností aobtěžováním pracujícíhi obyvatelstva, nic jiného než tvrdá ruka, moudře vedená, podle mě neplatí...
jak se říká:"HLAS JE TO JÁKOBŮV, ALE RUCE JSOU EZAUOVI."

Co mě velmi mrzí, tak že se některé židovské instituce z liberálnějšího spektra paktují s anarchisty a cikány, čímž nás, židovský národ jako celek, diskreditují před veřejností jako "kámoše feťáků a příživníků"

Scooolie:
Je asi mým osudem být v opozici.

Jsem rozhodně proti jakýmkoliv domobranám. Za pořádek a zákonnost musí odpovídat stát. Ne žádné soukromé bandy, které nastolují vlastní vládu na území svého gangu. Domobrana je cesta do pekel, nástroj k oslabení moci státu ve prospěch místních bossů - mafiánů, kteří je zcela nevyhnutelně ovládnou a proti jejichž svévoli nebude obrany.

Ta konspirační teorie je opravdu dost divoká, protože předpokládá, že ti "tajemní v pozadí" by měli zajištěno, že to budou oni, v jejichž rukách moc zůstane. Kdo z politiků by to dnes byl? Asi nikdo. Takže snad Armáda ČR?  :o

To "paktování s anarchisty a cikány" mi nepřijde jako důvod k zásadní kritice. Já sám anarchisty odmítám, Cikáni mi nijak nevadí. Důvod proč se některé židovské instituce s nimi přátelí je prostý - mají společného nepřítele, neonacisty. Anarchisté ani Cikáni proti Židům nic nemají, neonacisté ano. Já sám ono paktování s anarchisty považuji za omyl, nicméně nijak strašný, protože anarchisté jsou dnes (naštěstí) bezvýznamní. Pokud se jedná o účelové spojenectví, nemám nic proti. A paktování s Cikány proti neonacistům (Národní odpor, Dělnická strana) a vyhroceným českým nacionalistům (Národní strana) považuji za naprosto správné.

Scooolie:

--- Citace: eleazar kdy 17. Listopadu 2008, 21:53:58 ---Co mě velmi mrzí, tak že se některé židovské instituce z liberálnějšího spektra paktují s anarchisty a cikány, čímž nás, židovský národ jako celek, diskreditují před veřejností jako "kámoše feťáků a příživníků"

--- Ukončit citaci ---

Mám pocit, že vy s vaším mesiánstvím diskreditujete Židy (před lidmi, kteří nemají potuchy, co jste za podivný náboženský směr) mnohem více, než když se někde sejde Leo Pavlát na jedné akci proti neonacismu s nějakou anarchofetkou.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi