Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Litvinov

<< < (4/15) > >>

Karels:

--- Citovat ---Naštěstí vláda (tedy Policie ČR) to zvládla výborně a provokatéry rozprášila.
--- Ukončit citaci ---

Když jsem občas viděl záběry z SRN, jak se tam "řežou" anarchisté s policií, říkal jsem si, že to není možné. Jak je vidět, něco podobné nás také čeká u nás... Takové ty anarchisticko-pravicové půtky - mě jako občanovi vadí, protože se člověk necítí bezpečně...

Yan:

--- Citace: Karels kdy 17. Listopadu 2008, 22:20:18 ---Když jsem občas viděl záběry z SRN, jak se tam "řežou" anarchisté s policií, říkal jsem si, že to není možné. Jak je vidět, něco podobné nás také čeká u nás... Takové ty anarchisticko-pravicové půtky - mě jako občanovi vadí, protože se člověk necítí bezpečně...

--- Ukončit citaci ---
No, oni se ti lié co tam bydlí taky necítí dvakrát bezpečně..... takže jim to už ani nepřijde.

eleazar:
Na góje, co nemají o mesiánech žádné potuchy, působím prakticky stejně, jako kterýkoliv praktikující žid, neboť to, v čem se moje sekta od židovského mainstreamu liší, je pro nenáboženskou veřejnost marginální.

Nepřizpůsobivé parazity obtěžující svým chováním své okolí mám, když to tak říkáte, ve škatulce, od které se rezolutně distancuji a nechci být s nimi nijak spojován.

A trend, kdy je pohlíženo obdobnou optikou na Židy a Cikány a vlastně jakoukoliv mírně exotickou menšinu se mi vůbec nelíbí, a myslím si, že to budeme zase my Židé, kdo na Vámi zmíněných spojenectvích v důsledku prodělá.

Karels:

--- Citovat ---a myslím si, že to budeme zase my Židé, kdo na Vámi zmíněných spojenectvích v důsledku prodělá.
--- Ukončit citaci ---

Tak tohle si Eleazare nemyslím...

eleazar:
Já chci, aby měl můj národ jako celek před majoritní společností vizitku bezproblémové menšiny, jejíž svéráznost se projevuje navenek minimálně, a když, tak pozitivně. Např. tím, že nekonzumuje prasátko => při společném stravování se dá řízek rozdělit mezi góje. Den předcházející tomu svátečnímu žid táhne pracovní směnu, aby se skončilo ješte za světla => i gójové mohou jít domů/na pivko dřív.....prostě jako všestraně příznivé společníky.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi