Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Litvinov

<< < (3/15) > >>

eleazar:

--- Citace: Scooolie kdy 17. Listopadu 2008, 22:09:37 ---Mám pocit, že vy s vaším mesiánstvím diskreditujete Židy

--- Ukončit citaci ---
Podívejte se na svůj křestní list. :P

Karels:
Já myslím, že jakékoliv extrémistické skupiny se etablují tam, kde vláda neplní svou roli... - a to ať už v arabském světě, tak i u nás... - možná by byla zajímavá sociologická studie o nárůstu extrémismu v souvislosti s respektem k vládě...

eleazar:
Mě by třeba docela dost vadilo, kdyby mě Češi házeli do jednoho pytle s chánovskými příjemci sociálních dávek.
To mě uráží mnohokrát víc než nějaký ten hospodský antisemitismus či kaceřování mojí sekty z obou táborů.

Scooolie:

--- Citace: eleazar kdy 17. Listopadu 2008, 22:11:10 ---
--- Citace: Scooolie kdy 17. Listopadu 2008, 22:09:37 ---Mám pocit, že vy s vaším mesiánstvím diskreditujete Židy

--- Ukončit citaci ---
Podívejte se na svůj křestní list. :P

--- Ukončit citaci ---
A co bych tam měl vidět? Já nejsem Žid, netvrdím o sobě, že jsem Žid a tak těžko mohu Židy svými názory (ať jsou jakékoliv) diskreditovat. Zatímco vy se za Žida označujete...

--- Citace: eleazar kdy 17. Listopadu 2008, 22:13:11 ---Mě by třeba docela dost vadilo, kdyby mě Češi házeli do jednoho pytle s chánovskými příjemci sociálních dávek.
To mě uráží mnohokrát víc než nějaký ten hospodský antisemitismus či kaceřování mojí sekty z obou táborů.

--- Ukončit citaci ---
Do jakého jednoho pytle? Vy máte zjevně nějaké škatulky, kam házíte lidi podle místa bydliště a národnosti bez ohledu na to, že byste je znal. Velmi nekřesťanské. Naštěstí křesťan nejste.

Scooolie:

--- Citace: Karels kdy 17. Listopadu 2008, 22:11:32 ---Já myslím, že jakékoliv extrémistické skupiny se etablují tam, kde vláda neplní svou roli... - a to ať už v arabském světě, tak i u nás... - možná by byla zajímavá sociologická studie o nárůstu extrémismu v souvislosti s respektem k vládě...

--- Ukončit citaci ---

Přesně tak. Extrémisté, aby se dostali k moci musí mít stav, kdy vláda je slabá a nemá respekt. Buď tento stav existuje z nějakého jiného důvodu anebo se ho snaží extrémisté vyvolat. To se také dnes stalo v Litvínově. Snažili se vyvolat hromadnou rvačku s Cikány, aby pak mohli poukazovat na to, že vláda situaci nezvládá. Naštěstí vláda (tedy Policie ČR) to zvládla výborně a provokatéry rozprášila.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi