Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Plány vyhlazovacího tábora v Osvětimi

<< < (7/8) > >>

Vodník:
Ad analytik: jo, taky mi tahle hysterie pije krev... >:(

Vader:
Nejsou tyto linky vhodne spise pro Hyde Park nez pro thread planu Auschwitzu ?

analityk:
Toto sa týka naozaj teraz témy:
https://www.lidovky.cz/jak-jsem-uchoval-hruzne-fotky-d2s-/ln_zahranici.asp?c=A090128_100700_ln_zahranici_hel

Vodník:
No to je kravina!!!  >:( ::)

"Záchrana negativů Klíčový den pro Brasseho přišel 17. ledna 1945. Tehdy mu jeho nacistický nadřízený nařídili všechny snímky spálit. Blížili se totiž Rusové. „Nevěděl však, že negativy jsou nehořlavé. Položil jsem je do kamen a zapálil. Můj velitel čekal deset minut, a když odešel, nalil jsem na hořící plameny vodu,“ zavzpomínal."

Když jsem si tohle přečetl, vstal jsem zapálil svíčku a do plamene vložil kus starého negativu. Zkroutil se, smrdíce, tak rychle, že jsem si skoro popálil prsty!...

Přátele, nesmíte se divit, že "popírači" stále vystrkují růžky, když se o holokaustu takhle lže - na obou stranách!  :'(

Vader:

--- Citace: Vodník kdy 29. Ledna 2009, 00:20:15 ---No to je kravina!!!  >:( ::)

"Záchrana negativů Klíčový den pro Brasseho přišel 17. ledna 1945. Tehdy mu jeho nacistický nadřízený nařídili všechny snímky spálit. Blížili se totiž Rusové. „Nevěděl však, že negativy jsou nehořlavé. Položil jsem je do kamen a zapálil. Můj velitel čekal deset minut, a když odešel, nalil jsem na hořící plameny vodu,“ zavzpomínal."

Když jsem si tohle přečetl, vstal jsem zapálil svíčku a do plamene vložil kus starého negativu. Zkroutil se, smrdíce, tak rychle, že jsem si skoro popálil prsty!...

Přátele, nesmíte se divit, že "popírači" stále vystrkují růžky, když se o holokaustu takhle lže - na obou stranách!  :'(

--- Ukončit citaci ---

Nemohlo jit ciste teoreticky o stare sklenene, nikoliv celuloidove negativy ? Jen se ptam, v clanku to bylo receno tak, ze uz se o tom zrejmne bavili a redaktor proste tuhle informaci vypustil. Na "sklenaky" fotival muj deda portrety.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi