Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Plány vyhlazovacího tábora v Osvětimi
achab:
--- Citace: Vader kdy 13. Listopadu 2008, 18:08:48 ---
Petahyah tvrdi (aspon to tak na me pusobi), ze pamatovat si historii je zbytecne, zaznamenavat lidstva beh marne, etc. IMHO zcestne, az nebezpecne.
--- Ukončit citaci ---
Aha! A mně připadal jenom zdravě skeptickej, což není nic proti ničemu. Ale co mi jak připadá,to už s plánama nemá až tak moc společného. Takže jem vlastně off topic.
Kdyby ale byla náhodou řeč o popíračích, tak je IMHO petahyahův názor zdravější než všeobecné poplákávání, že popírači popírají. Přiznejme si, že popírat budou.
Scooolie:
--- Citace: achab kdy 14. Listopadu 2008, 00:30:41 ---
Petahyah tvrdi (aspon to tak na me pusobi), ze pamatovat si historii je zbytecne, zaznamenavat lidstva beh marne, etc. IMHO zcestne, az nebezpecne.
--- Ukončit citaci ---
Aha! A mně připadal jenom zdravě skeptickej, což není nic proti ničemu. Ale co mi jak připadá,to už s plánama nemá až tak moc společného. Takže jem vlastně off topic.
Kdyby ale byla náhodou řeč o popíračích, tak je IMHO petahyahův názor zdravější než všeobecné poplákávání, že popírači popírají. Přiznejme si, že popírat budou.
--- Ukončit citaci ---
Přiznávám si, že popírači popírat budou. Stejně tak si přiznávám, že zloději budou krást, vrazi vraždit.
Elazar:
--- Citace: achab kdy 14. Listopadu 2008, 00:30:41 ---
--- Ukončit citaci ---
--- Ukončit citaci ---
Já si to přiznám, ale je otázka, jestli se s tím hodlám smířit.
Z tvého příspěvku by zase pro mě mohlo vyplynout, že se domníváš, že je také mnohem zdravější si říct, že někteří lidé vraždí, kradou a chovají se hnusně - a nechat to být.
daniel lehotsky:
presne o to ide,treba to povedat,lebo slusny ludia vzdy ustupuju a uvolnuju priestor magorom a na dejinach to vidno ,kam to vzdy dospelo a ake to obete stalo na napravu.
petahyah:
--- Citace: achab kdy 12. Listopadu 2008, 16:32:22 ---Pardon, asi nedávám pozor, vy víte, jak jedná petahyah ? Buďte, prosím někdo tak hodný, a zkopírujte sem, co dělá petahyah špatně. Abych si nemusel myslelt, že to Elazarovo povídání je jen takové plácnutí do vody, aby zas něco nebylo v pořádku :o)
--- Ukončit citaci ---
--- Ukončit citaci ---
Kde tvrdim "ze pamatovat si historii je zbytecne"?! Ja tvrdim, ze je nesmyslne oznacovat objev jednoho planu plynove komory za zvratovy! Chapal bych to v pripade, ze by pouze mensina lidi verila co se taborech smrti delo, a byli by potreba nove a nove dukazy. Naopak mi prijde, ze ti kdo me napadaji, pochybuji nad mnozstvim existujich dukazu a o presvedcivosti techto dukazu. Ja tvrdim, ze plan je POUZE DOPLNENIM jiz existujich dukazu! Za zvratovy bych povazoval takovy objev ktery pomohl odskodnit pozustale a prezivsi, nebo jim nejak zasadne pomoci.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi